City Marketing Live

CMCdec-2
Een sterke stad kan alleen bestaan als er goed in wordt samengewerkt. Om dit te versterken organiseert City Marketing Lelystad sinds 2009 de bijeenkomst City Marketing Live (Destijds onder de naam City Marketing Club). Deze drukbezochte bijeenkomst brengt verschillende bedrijven, instellingen en bewoners bij elkaar. Het staat in het teken van samenkomen, netwerken en informeren.

Elke City Marketing Live zijn er weer andere onderwerpen maar ze hebben altijd te maken met wat City Marketing Lelystad doet en ondersteunt. Naast de serieuze onderwerpen is er ook altijd ruimte voor humor. De bijeenkomst met Berthold Gunster, de grondlegger van omdenken, in september 2014 was bijvoorbeeld een groot succes. Iedere bijeenkomst wordt besloten met een netwerkborrel waarin de bezoekers de kans krijgen elkaar te ontmoeten. Hier ontstaan vaak nieuwe mogelijkheden en versterkingen.

 

Data

City Marketing Live vindt drie keer per jaar plaats. De eerste in maart, de tweede in september en derde in december. Tijdens de feestelijke bijeenkomst in december wordt de Promotie Award uitgereikt, de award voor de organisatie die Lelystad het best op de kaart heeft gezet. Winnaars de afgelopen jaren waren o.a. De Nieuwe Wildernis, SBS6 Kerstparade, Nationale Oldtimerdag en poppodium Underground. Een suggestie voor wie de promotie award moet winnen? Deze kunnen het gehele jaar aangemeld worden door een email te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl.

Op de hoogte blijven van de bijeenkomsten in 2017? Stuur een email naar info@citymarketinglelystad.nl of gebruik het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina dan zetten we u op de mailinglist van City Marketing Live.

-- Informatie aankomende editie --

7 december 2017

Heeft u donderdag 7 december al in uw agenda gezet? Dan is City Marketing Live van 16:00 tot 19:00 uur. Deze bijeenkomst staat traditiegetrouw in het teken van de Promotie Award, de felbegeerde prijs voor het bedrijf of de organisatie die zich afgelopen jaar het meest succesvol heeft ingezet voor de promotie van Lelystad.

Vorig jaar introduceerden we ook de Positiviteits Prijs, het kleine zusje van de Promotie Award. Waar de Promotie Award zich richt op organisaties, is de Positiviteits Prijs in het leven geroepen voor individuele personen. Wie heeft de meest positieve bijdrage geleverd aan Lelystad? Deze persoon staat voor positiviteit, optimisme en overtuiging; een echte ambassadeur. Herkent u een familielid, collega of misschien wel uzelf in deze omschrijving?

Alle inzendingen voor de Promotie Award en voor de Positiviteits Prijs zijn welkom! Stuur voor 20 november een mail naar info@citymarketinglelystad.nl met uitleg waarom uw inzending moet winnen, en uiteraard om welke prijs het gaat.

Noteer 7 december van 16:00 tot 19:00 uur alvast in uw agenda voor deze speciale editie van City Marketing Live, mét uitreiking van de Promotie Award en de Positiviteits Prijs. Meer informatie kunt u in november van ons verwachten. Traditiegetrouw vindt deze feestelijke december editie plaats in Agora Theater.