City Marketing Live

CMCdec-2
Een sterke stad kan alleen bestaan als er goed in wordt samengewerkt. Om dit te versterken organiseert City Marketing Lelystad sinds 2009 de bijeenkomst City Marketing Live. Deze drukbezochte bijeenkomst brengt verschillende bedrijven, instellingen en bewoners bij elkaar. Het staat in het teken van samenkomen, netwerken en informeren.

Elke City Marketing Live zijn er weer andere onderwerpen maar ze hebben altijd te maken met wat City Marketing Lelystad doet en ondersteunt. Naast de serieuze onderwerpen is er ook altijd ruimte voor humor. Iedere bijeenkomst wordt besloten met een netwerkborrel waarin de bezoekers de kans krijgen elkaar te ontmoeten. Hier ontstaan vaak nieuwe mogelijkheden en versterkingen.

Op de hoogte blijven van de bijeenkomsten in 2018?

Schrijf je hier in om uitnodigingen te ontvangen voor City Marketing Live

Foto's framing Lelystad 8 maart

Data aankomende edities:

6 september - 2018
6 december - 2018

City Marketing Live vindt drie keer per jaar plaats. De eerste in maart, de tweede in september en derde in december. Tijdens de feestelijke bijeenkomst in december wordt de Promotie Award uitgereikt, de award voor de organisatie die Lelystad het best op de kaart heeft gezet. Winnaars de afgelopen jaren waren o.a. De Nieuwe Wildernis, SBS6 Kerstparade, Nationale Oldtimerdag, poppodium Underground en KinderMudRun. Een suggestie voor wie de promotie award moet winnen? Deze kunnen het gehele jaar aangemeld worden door een email te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl.