City Marketing Live

CMCdec-2
Een sterke stad kan alleen bestaan als er goed in wordt samengewerkt. Om dit te versterken organiseert City Marketing Lelystad sinds 2009 de bijeenkomst City Marketing Live (Destijds onder de naam City Marketing Club). Deze drukbezochte bijeenkomst brengt verschillende bedrijven, instellingen en bewoners bij elkaar. Het staat in het teken van samenkomen, netwerken en informeren.

Elke City Marketing Live zijn er weer andere onderwerpen maar ze hebben altijd te maken met wat City Marketing Lelystad doet en ondersteunt. Naast de serieuze onderwerpen is er ook altijd ruimte voor humor. De bijeenkomst met Berthold Gunster, de grondlegger van omdenken, in september 2014 was bijvoorbeeld een groot succes. Iedere bijeenkomst wordt besloten met een netwerkborrel waarin de bezoekers de kans krijgen elkaar te ontmoeten. Hier ontstaan vaak nieuwe mogelijkheden en versterkingen.

 

Data

City Marketing Live vindt drie keer per jaar plaats. De eerste in maart, de tweede in september en derde in december. Tijdens de feestelijke bijeenkomst in december wordt de Promotie Award uitgereikt, de award voor de organisatie die Lelystad het best op de kaart heeft gezet. Winnaars de afgelopen jaren waren o.a. De Nieuwe Wildernis, SBS6 Kerstparade, Nationale Oldtimerdag en poppodium Underground. Een suggestie voor wie de promotie award moet winnen? Deze kunnen het gehele jaar aangemeld worden door een email te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl.

Op de hoogte blijven van de bijeenkomsten in 2017? Stuur een email naar info@citymarketinglelystad.nl of gebruik het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina dan zetten we u op de mailinglist van City Marketing Live.

-- Informatie aankomende editie --

7 september 2017

Heeft u zich al opgegeven? Dan verwelkomen we u graag. Heeft u zich nog niet opgegeven en wilt u graag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Geef u dan op voor op door een mail met uw gegevens en het aantal personen te sturen naar: info@citymarketinglelystad.nl. Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij ook telefonisch te bereiken via 0320-262404.