City Marketing Live

CMCdec-2
Een sterke stad kan alleen bestaan als er goed in wordt samengewerkt. Om dit te versterken organiseert City Marketing Lelystad sinds 2009 de bijeenkomst City Marketing Live. Deze drukbezochte bijeenkomst brengt verschillende bedrijven, instellingen en bewoners bij elkaar. Het staat in het teken van samenkomen, netwerken en informeren.

Elke City Marketing Live zijn er weer andere onderwerpen maar ze hebben altijd te maken met wat City Marketing Lelystad doet en ondersteunt. Naast de serieuze onderwerpen is er ook altijd ruimte voor humor. Iedere bijeenkomst wordt besloten met een netwerkborrel waarin de bezoekers de kans krijgen elkaar te ontmoeten. Hier ontstaan vaak nieuwe mogelijkheden en versterkingen.

 

Uitnodiging City Marketing Live 6 september 2018

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij nodigen we u van harte uit voor City Marketing Live op donderdag 6 september van 16:00 tot 19:00 uur op het evenemententerrein van HISWA te water.

We hebben erg leuk nieuws: deze editie van City Marketing Live organiseren we samen met Bedrijfskring Lelystad (BKL). Naast het praktische aspect van de locatie en de overlappende doelgroep, zijn we vooral ook heel blij met de symboliek hierachter. BKL en CML kunnen elkaar altijd goed vinden en dat dit nu ook tot een concrete samenwerking leidt is top.

Deze City Marketing Live en BKL Meeting Point staat volledig in het teken van vernieuwing. Vernieuwing in de breedste zin des woords. Zo is het nieuw dat CML en BKL samen een bijeenkomst organiseren. Onze bijeenkomst vindt plaats op de HISWA te water, een nieuw evenement in Lelystad. Underground krijgt een nieuwe naam. En erg belangrijk: er is een nieuw college dat tijdens de bijeenkomst op informele wijze aan u wordt voorgesteld.

Als kers op de taart hebben we één van de beste professionele offshore zeilers van Nederland als spreker op het programma staan: Gerd-Jan Poortman. Met drie keer Volvo Ocean Race ervaring kan hij veel vertellen over leiderschap, samenwerking, communicatie, innovatie, vernieuwen en ontwikkeling. Daarnaast was hij officieel ambassadeur van de stad Den Haag om de Volvo Ocean in Scheveningen te laten finishen.

Programma:
•    16.00 uur                      Ontvangst op HISWA te water
•    16.30 uur                      Aanvang programma
•    18.00 uur                      Netwerkborrel
•    19.00 uur                      Einde

Let op! Omdat we te gast zijn op een evenemententerrein is het deze keer extra belangrijk dat u zich aanmeldt. Helaas kunnen we geen uitzonderingen maken, wie zich niet persoonlijk aanmeldt kan niet naar binnen. Informatie over toegang tot het terrein volgt nader voor wie zich heeft aangemeld. U kunt op eigen kosten parkeren op het parkeerterrein van Batavia Stad Fashion Outlet.

Wilt u graag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Geef u dan voor 27 augustus op door een e-mail met uw gegevens te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl

Met vriendelijke groet,
City Marketing Lelystad

*Let op! Vanwege eerder genoemde redenen kunt u deze keer niet meerdere mensen opgeven, iedereen moet zich persoonlijk met gegevens aanmelden. Schroom uiteraard niet om deze uitnodiging door te sturen. BKL Meeting Point/City Marketing Live is een uitgelezen kans om uw netwerk te vergroten en nieuwe verbindingen te creëren.

Op de hoogte blijven van de bijeenkomsten in 2018?

Schrijf je hier in om uitnodigingen te ontvangen voor City Marketing Live

Foto's framing Lelystad 8 maart

Data aankomende edities:

6 september - 2018
6 december - 2018

City Marketing Live vindt drie keer per jaar plaats. De eerste in maart, de tweede in september en derde in december. Tijdens de feestelijke bijeenkomst in december wordt de Promotie Award uitgereikt, de award voor de organisatie die Lelystad het best op de kaart heeft gezet. Winnaars de afgelopen jaren waren o.a. De Nieuwe Wildernis, SBS6 Kerstparade, Nationale Oldtimerdag, poppodium Underground en KinderMudRun. Een suggestie voor wie de promotie award moet winnen? Deze kunnen het gehele jaar aangemeld worden door een email te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl.