VVV-informatiepunten

City Marketing Lelystad stelt zichzelf als doel de samenwerking met Toerisme Flevoland verder te intensiveren. In nauw overleg met Toerisme Flevoland – als licentiehouder van de VVV’s- kan worden gekeken naar het optimaliseren van de VVV-informatiepunten bij de Flevomeer Bibliotheek en in Batavia Stad. Deze VVV-informatiepunten voorzien in allerlei informatie om een leuke dag in Lelystad te beleven. Momenteel gebeurd dit voornamelijk in de vorm van boekjes en folders, in de toekomst is het de bedoeling ook gebruik te maken van digitale technieken.

Nog meer informatie

Zowel inwoners als bezoekers zijn welkom bij deze informatiepunten. Nieuwe en blijvende informatie wisselen elkaar af om het aanbod volledig en toch ook verrassend te houden. De VVV-informatiepunten helpen om een leuk uitje in Lelystad te plannen en biedt informatie over de veelzijdigheid. Er is informatie over evenementen, activiteiten, voorstellingen, bezienswaardigheden en over verschillende toeristische attracties. Ook worden er complete fiets- en wandelroutes aangeboden. De informatie richt zich in eerste plaats op de activiteiten in Lelystad, maar toont ook activiteiten uit de regio. Als vanzelfsprekend zijn bij het informatiepunt ook VVV-artikelen te koop als gidsen en cadeaubonnen.

VLUU L200  / Samsung L200

Het VVV agentschap is gevestigd in Batavia Stad naast de hoofdingang (Bataviaplein 60). Het VVV Agentschap Batavia Stad biedt bezoekers van Lelystad zeven dag per week toegang tot alle toeristische informatie van Lelystad en de Regio. Daarnaast beschikt Lelystad over een tweede agentschap welke gevestigd is in FlevoMeer Bibliotheek | Lelystad bij biebcafé de Eetalage (Promesse 4). Biebcafé de Eetalage ligt centraal in het stadshart, tegenover het NS-station. Iedereen kan zo komen binnenvallen in dit gastvrije en verrassende café. Het VVV punt is van maandag tot en met zaterdag geopend. De bezoekers op zondag kunnen naar het informatiepunt in Batavia Stad Fashion Outlet.