Buitenspeeldag 2018

Stoepkrijten en MEGA bellen

De Nationale Buitenspeeldag staat voor de deur. Op woensdag 13 juni wordt er in het Stadshart weer een leuke middag georganiseerd. Na het grote succes van voorgaande jaren worden kinderen hierbij opnieuw uitgenodigd voor een middag vol stoepkrijtplezier.

Dit jaar blijft het niet alleen bij stoepkijten, maar kunnen de kinderen ook zelf mega bellen maken. Het Agorahof wordt op deze middag opengesteld voor alle fantasierijke kinderen, die heel graag het plein kleur willen geven. En natuurlijk ook om te kijken wie de grootste bellen kan maken.

Vanaf 13:00 uur hebben kinderen drie uur de tijd om zich van hun beste, meest creatieve en speelse kant te laten zien. Om 16:00 uur wordt de laatste hand gelegd op de tekeningen in stoepkrijt. Het enige dat, voor deze middag, meegenomen moet worden is een lach. Stoepkrijt, bellensop, limonade, snoepjes en fruit worden verzorgd.

De Buitenspeeldag is een initiatief van Jantje Beton en televisiezender Nickelodeon, waarbij Nickelodeon een hele middag op zwart gaat om kinderen te stimuleren naar buiten te gaan.
Kan jij de grootste bellen of de mooiste tekening maken?