Team City Marketing Lelystad

Team

Het team van City Marketing Lelystad v.l.n.r. Tony Merkelbach, Inge Fackeldey, Jasper Pluim, Anne Veldkamp, Nicole Moehring.

©Foto's: "Patricia Pietersen Photography"

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht bestaat uit afgevaardigden van de drie domeinen en afgevaardigden benoemd door gemeente Lelystad:
  • Voorzitter: Dhr. C.W.J. van Bemmel, afgevaardigde Gemeente
  • Dhr. A.L. Greiner, afgevaardigde Gemeente
  • Dhr. D.J. Verdoorn, voorzitter Vereniging Bedrijfskring Lelystad (Werken)
  • Dhr. H.J. de Jager, afgevaardigde horeca Lelystad (Vrije tijd)
  • Dhr. R. Gouwerok, namens Overlegorgaan Bouwnijverheid Lelystad (Wonen)
Tony_Merkelbach_CityMarketingLelystad

Tony Merkelbach

Directeur

In de ruim 30 jaar dat ik woonachtig ben in Lelystad heb ik een sterke band met de stad opgebouwd. Ik noem mijzelf dan ook een echte Lelystedeling. Daar komt bij dat ik een groot gedeelte van deze jaren ook werkzaam was in Lelystad.

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in de sector zorg & welzijn en daarnaast in het hotelwezen. Hier heb ik in verschillende management en consultant functies gewerkt. Dankzij deze functies heb ik een breed netwerk opgebouwd waar ik hedendaags nog steeds iets aan heb.
Voor wat betreft mijn werk bij City Marketing Lelystad vind ik het belangrijk om te verbinden. Ik bouw graag bruggen tussen verschillende mensen en organisaties om zo samen tot een beter geheel te komen.

/ Mail / Twitter / Linkedin / Tel: 0320-262404
Nicole_Moehring_CityMarketingLelystad

Nicole Moehring

Office Manager

Ik ben als geboren en getogen Arnhemse, in 2001 voor de liefde in Lelystad komen wonen. Om niet meteen de binding met de grote stad te verliezen, ben ik in Amsterdam gaan werken. Na ruim 6 jaar daar gewerkt te hebben als Salesmanager en afdelingshoofd Binnendienst, vond ik het tijd worden om mij geheel in de polder te vestigen. Water en groen trekt mij enorm en daarom was ik al een echte Lelystad-ambassadeur geworden.
Vanaf de start in 2009 ben ik betrokken geweest bij de oprichting van City Marketing Lelystad. Nu werk ik alweer bijna 9 jaar met veel plezier als parttime Office Manager bij CML. Met mijn marketing achtergrond kan ik mijn collega’s met raad en daad desgevraagd bijstaan!

Als ik niet op kantoor zit, tref je mij aan op de golfbaan, op de piste, in Spanje, in de keuken, in een boek of met mijn twee teckels in het bos!

/ Mail / Twitter / Linkedin / Tel: 0320-262404
Anne_Veldkamp_CityMarketingLelystad

Anne Veldkamp

Evenementen

Niet geboren, wel getogen Lelystedeling werk ik inmiddels ruim vier jaar met veel plezier als project leider evenementen bij City Marketing Lelystad. Het is super leuk om samen met de diverse evenementenorganisaties na te denken over het nog leuker maken van de stad. De mogelijkheden en locaties zijn divers waardoor de mogelijkheden in Lelystad oneindig zijn. Het moment waarop je ziet dat je plannen van de tekentafel werkelijkheid worden is magisch.

In mijn vrije tijd hou ik enorm van reizen, duiken en lekker eten en drinken.

/ Mail / Twitter / Linkedin / Tel: 0320-262404

Jasper Pluim

Online Media

Als geboren en getogen Lelystedeling is het ontzettend leuk om deel uit te maken van een gedreven team professionals welke als doel hebben de stad goed en positief op de kaart te zetten.

Na 5 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt was het tijd voor een andere uitdaging. In mijn voorgaande functies heb ik als coördinator/projectleider bij verschillende webbureaus gewerkt. Mijn ervaring vanuit de bureau kant komt goed van pas bij Citymarketing waar ik vanuit de klantzijde opereer.

In mijn vrije tijd kano ik graag en ben ik een actief (Trouw)fotograaf iets wat ook regelmatig bij evenementen erg handig blijkt te zijn.

/ Mail / Twitter / Linkedin / Tel: 0320-262404

Inge Fackeldey

Marketing & Communicatie

Tijdens mijn studie Leisure Management op Hogeschool Inholland heb ik stage gelopen bij City Marketing Lelystad. Tijdens deze stage heb ik ontdekt hoe leuk het is om te mogen schrijven over deze mooie stad. Toen de kans voorbij kwam om terug te keren bij City Marketing Lelystad ben ik daar dan ook volledig voor gegaan.

Mijn passie voor taal komt zowel in mijn werk als in mijn vrije tijd naar voren. Ik lees graag en schrijf ook nog wel eens iets. Tijdens mijn werk geniet ik er dan ook het meest van onze groene stad zo goed mogelijk onder woorden te brengen. Naast lezen/schrijven is muziek een belangrijk onderdeel van mijn leven en ben ik trouw supporter van NEC.

/ Mail / Linkedin / Tel: 0320-262404

Inge SmitsIMG_4493

Lelypas

/ Mail / Twitter / Tel: 0320-262404