Ambassadeurs

City Marketing Lelystad is van mening dat de inwoners zelf de belangrijkste ambassadeurs van de stad zijn. Zij kennen de stad en al haar krachten het beste. Daarnaast heeft Lelystad een aantal bijzondere ambassadeurs die zijn aangewezen door het college van Burgemeester en Wethouders. Deze ambassadeurs hebben een sterke band met Lelystad en willen die ook graag uitdragen. City Marketing Lelystad en deze bekende ambassadeurs kijken samen naar de mogelijkheden hoe de stad positief te vertegenwoordigen.

Het gezelschap van ambassadeurs bestaat uit: de heer A.M. Winter (voormalig voetballer), de heer B.J. van Bochove (voormalig Tweede Kamerlid), de heer R. Schaken (speler Feyenoord), de heer Mr. C. Okkerse (advocaat), de heer A.L. Greiner (algemeen bestuurder), de heer R. Heiner (voormalig zeiler), de heer L. Winter (sociaal ondernemer), de heer J. Donkervoort (ondernemer), de heer K. Badloe (windsurfer), de heer J. Bos (bestuurder), de heer H. de Jager (ondernemer), mevrouw E. Rombley (entertainer), de heer P. Leeuwenburgh (voetballer).

Ere ambassadeurs: : Dhr. Fe. De Boer, Dhr. C.H. Leeuwe , Dhr. H. Sluijter  en Dhr. A. Merkelbach deze zijn benoemd op 9 december 2011.