A-mag mini met focus op New Land

In de maanden januari en februari profileert Lelystad zich in Amsterdam door middel van het tijdschrift A-mag mini. Deze is ontstaan uit een samenwerking van Amsterdam Marketing, Almere City Marketing en City Marketing Lelystad.

De A-mag mini is een bijlage van het Engelstalige tijdschrift A-mag, dat zich focust op internationale bezoekers en inwoners van Amsterdam. Gister overhandigde Rinkje Tromp van Toerisme Flevoland de A-mag mini aan gedeputeerde Jan-Nico Appelman, wethouder Ed Rentenaar van Lelystad en wethouder Frits Huis van Almere. Deze overhandiging vond plaats in Batavia Stad Fashion Outlet, een belangrijke trekpleister in Lelystad.

Alle steden uit de Metropoolregio Amsterdam worden in een speciale editie van de A-mag mini uitgelicht. De maanden januari en februari staan in het teken van Lelystad en Almere, die samen New Land vormen. In de zomer is er weer een plaats in de spotlight gereserveerd voor New Land. Onderwerpen die in de A-mag mini naar voren komen zijn de historie van Flevoland, attracties en bezienswaardigheden in beide steden en natuurlijk de unieke natuur die Lelystad en Almere met elkaar verbindt.

De A-mag mini is gratis verkrijgbaar bij de VVV informatiepunten in het Stadshart en Batavia Stad Fashion Outlet.