City Marketing Live

CMCdec-2
Een sterke stad kan alleen bestaan als er goed in wordt samengewerkt. Om dit te versterken organiseert City Marketing Lelystad sinds 2009 de bijeenkomst City Marketing Live. Deze drukbezochte bijeenkomst brengt verschillende bedrijven, instellingen en bewoners bij elkaar. Het staat in het teken van samenkomen, netwerken en informeren.

City Marketing Live vindt twee keer per jaar plaats. Elke City Marketing Live zijn er weer andere onderwerpen maar ze hebben altijd te maken met wat City Marketing Lelystad doet en ondersteunt. Naast de serieuze onderwerpen is er ook altijd ruimte voor humor. Iedere bijeenkomst wordt besloten met een netwerkborrel waarin de bezoekers de kans krijgen elkaar te ontmoeten. Hier ontstaan vaak nieuwe mogelijkheden en versterkingen.


Schrijf je hier in om uitnodigingen te ontvangen voor City Marketing Live

 

Aankomende edities:

City Marketing Live op 12 december

Heeft u donderdag 12 december al in uw agenda gezet? Dan is City Marketing Live van 16:00 tot 19:00 uur in AGORA Theater.

Deze feestelijke bijeenkomst staat traditiegetrouw in het teken van de Promotie Award en de Positiviteits Prijs. Heeft u al kanshebbers aangemeld voor (een van) beide prijzen? Aanmeldingen zijn welkom tot maandag 25 november. Vul het formulier in op www.lelystadgeeftlucht.nl/awards om kanshebbers aan te melden.