City Marketing Live

CMCdec-2
Een sterke stad kan alleen bestaan als er goed in wordt samengewerkt. Om dit te versterken organiseert City Marketing Lelystad sinds 2009 de bijeenkomst City Marketing Live. Deze drukbezochte bijeenkomst brengt verschillende bedrijven, instellingen en bewoners bij elkaar. Het staat in het teken van samenkomen, netwerken en informeren.

Elke City Marketing Live zijn er weer andere onderwerpen maar ze hebben altijd te maken met wat City Marketing Lelystad doet en ondersteunt. Naast de serieuze onderwerpen is er ook altijd ruimte voor humor. Iedere bijeenkomst wordt besloten met een netwerkborrel waarin de bezoekers de kans krijgen elkaar te ontmoeten. Hier ontstaan vaak nieuwe mogelijkheden en versterkingen.

 

EDITIE 9 MEI 2019

Uitnodiging City Marketing Live
Geachte heer/mevrouw,

Hierbij nodigen we u van harte uit voor City Marketing Live op donderdag 9 mei van 16:00 tot 19:00 uur. We zijn deze keer te gast bij Werkbedrijf Lelystad, te Vaartweg 67 in Lelystad.

Hoe ga je voorbij de hype en maak je social media en data binnen jouw organisatie echt hands-on? Zijn social media en data dan toch echt het nieuwe goud? Het thema van deze bijeenkomst is online reputatiemanagement en stemming(makerij) en daar hebben we een heel bijzondere gastspreker bij gevonden.

Expert Denis Doeland stond aan de wieg van de eerste muziekactiviteiten van ID&T en hield zich bezig met de digitale activiteiten van ID&T, Q-Dance en Sensation. Met behulp van social media en slimme data weet hij een solid fanbase te creëren voor o.a. Nederlandse top dj’s als Hardwell en Armin van Buuren. Hij publiceerde onlangs zijn derde boek ‘Digitaal Vermogen’ waarin hij aan de hand van cases als Talpa, Kakhiel en KLM beschrijft hoe organisaties hun digitaal vermogen kunnen realiseren. Op 9 mei laat Denis aan de hand van voorbeelden en inzichten zien hoe social media en data van waarde zijn voor Lelystad.

Programma:
16.00 uur Ontvangst bij Werkbedrijf Lelystad
16.30 uur Aanvang programma
18.00 uur Netwerkborrel
19.00 uur Einde

Wilt u graag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Geef u dan voor donderdag 2 mei op door een e-mail met uw gegevens te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl.

Met vriendelijke groet,
City Marketing Lelystad

Op de hoogte blijven van de bijeenkomsten in 2019?

Schrijf je hier in om uitnodigingen te ontvangen voor City Marketing Live

 

Aankomende edities:

City Marketing Live vindt drie keer per jaar plaats. De eerste in maart, de tweede in september en derde in december. Tijdens de feestelijke bijeenkomst in december wordt de Promotie Award uitgereikt, de award voor de organisatie die Lelystad het best op de kaart heeft gezet. Een suggestie voor wie de promotie award moet winnen? Deze kunnen het gehele jaar aangemeld worden door een email te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl.