Evenementen in Lelystad

Evenementen zijn belangrijk voor de stad. Het mes snijdt aan verschillende kanten. Zo vergroten deze de levendigheid in de stad, verbinden ze de inwoners met elkaar en met hun stad en laten de evenementen mensen van buiten Lelystad kennismaken met de voordelen van onze stad.

Het domein evenementen is dan ook een domein dat onze volledige aandacht krijgt, zodat Lelystad nog meer gaat bruisen.

 

Doelstelling

  • Vergroten van sociale cohesie en inclusiviteit.
  • Verhogen van het aantal commerciële evenementen. In het verlengde van de tweede doelstelling gaan wij de samenwerking met de organisatoren intensiveren, zodat wij de mogelijkheid krijgen om in contact te komen met de bezoekers.

Doelgroepen

  • Lelystedelingen.
  • Organisatoren van (commerciële) evenementen en in het verlengde hiervan de bezoekers van deze evenementen.
  •  

City Marketing Lelystad werkt op gebied van evenementen nauw samen met ECL, het centrale aanspreekpunt voor organisatoren van evenementen. Op basis van door ECL via vragenlijsten verzamelde gegevens geeft de gemeente de benodigde vergunning af. Deze vragenlijst is op de website van ECL te vinden.Bekijk het jaarplan voor de activiteiten binnen domein Vrije tijd dit jaar.

Kijk voor een compleet overzicht van alle evenementen in Lelystad op vvvlelystad.nl of lelystadevenementen.nl

City Marketing Lelystad ondersteunt evenementen op verschillende manieren. Op basis van gegevens van het evenement stelt City Marketing Lelystad een pakket samen.

Organiseert u zelf een evenement en wilt u vermelding op onze kanalen of eventuele verdere ondersteuning maak dan gebruik van het formulier op https://lelystadgeeftlucht.nl/aanmelden/

Aanmelden evenement