Lelystad geeft luchtballon

Met de ‘Lelystad geeft luchtballon’, een heteluchtballon beschilderd door Menno Baars, biedt Lelystad iedereen de mogelijkheid om bijzondere mensen te belonen.

Tijdens Het Stadsmuseum 2010 heeft Lelystedeling en bekend kunstenaar Menno Baars een heteluchtballon beschilderd. Gemeente Lelystad, Batavia Promotie en City Marketing Lelystad zijn de gezamenlijke eigenaren van deze ballon. Zij staan al garant voor enkele vluchten, maar willen deze graag aanvullen met meer vluchten.

Relatiegeschenk

Ook u kunt deze ballon inzetten! Niet alleen heeft u daarmee een bijzonder relatiegeschenk in handen, tevens draagt u bij aan de promotie van Lelystad. U kunt de ballon inzetten voor goede klanten, bij bijzondere promotiemogelijkheden voor uw eigen bedrijf. Zo kan er desgewenst een vlag met uw logo aan de mand gehangen worden. City Marketing Lelystad denkt graag met u mee over de verschillende mogelijkheden.

Privé-cadeau

Ook privé is de luchtballon een geweldig cadeau. Een luchtballonvaart is een bijzonder cadeau bij jubilea, een speciaal dagje uit wanneer u echt iets te vieren heeft. Met een luchtballonvaart kunt u een goede vriend of een waardevol familielid exclusief in het zonnetje zetten.

 

Speciale prijs

Met de beheerder van de luchtballon is een speciale prijs afgesproken. Al voor €975 kunt u drie gasten mee laten varen met de ballon. Aan alles wordt gedacht: u wordt opgehaald en afgezet en voor de gasten voor wie het de eerste keer is, is een champagnedoop beschikbaar! U kunt de luchtballon boeken via info@citymarketinglelystad.nl of via 0320 – 262404.

Boeken

Lelystad geeft Luchtballon