Wonen

Mede dankzij de druk op de Nederlandse woningmarkt, zijn er voor Lelystad volop kansen om nieuwe bewoners aan zich te binden. Als er een moment is om door mensen van buiten Lelystad als mogelijke, nieuwe woonplaats te worden gezien, dan is het nu. Aan ons de taak om ervoor te zorgen om bij potentiële nieuwe bewoners op de radar komen en om alle voordelen van onze stad voor het voetlicht te brengen. Zodat wij meer en meer in de evoked set van mensen terecht komen. De Amsterdammer die de stad uitgaat, moet vanaf dit jaar nog meer aan Lelystad denken.

Woon je zelf in Lelystad en wil je anderen laten zien hoe prachtig het hier is? Boek een Gastentoer! Kijk voor meer informatie hierover op deze pagina.

Meer weten over de woonmogelijkheden in Lelystad? Kijk op www.woneninlelystad.nl.

Doelstelling

De reputatie van Lelystad als woonstad verbeteren. Leads genereren en bij bijvoorbeeld makelaars warme leads aandragen; alle leads zijn te herleiden naar onze inspanningen. Mensen aansporen om Lelystad te komen bekijken.

Doelgroepen

  • Empty nesters.
  • Jonge gezinnen.
    Ook andere doelgroepen, bijvoorbeeld jongeren of expats, verdienen mogelijk een eigen benadering. Gedurende 2020 kijken we of bepaalde (woningbouw)ontwikkelingen acties richting andere doelgroepen vragen.

Bekijk het jaarplan voor de activiteiten binnen domein Wonen dit jaar.