Agora genomineerd voor Beste Congreslocatie 2014

By 3 oktober 2014Stadshart, Trots

Agora theater, bioscoop & congrescentrum is genomineerd voor ‘Beste Congreslocatie 2014’. Daarmee hebben de Nederlandse congresorganisatoren Lelystad en Agora in het bijzonder eindelijk in de armen gesloten. De criteria waarop het theater positief beoordeeld is, zijn de ligging, de bereikbaarheid, de inrichting, de catering en de service. Deze bijzondere nominatie zet Lelystad in congressenland definitief op de kaart.

Een kleurrijk podium voor elk evenement

De accommodaties voor congressen en evenementen zijn in de Randstad vaak volgeboekt. Klanten zoeken een goed alternatief en denken niet snel aan Flevoland en Lelystad in het bijzonder. “Dat is een gemiste kans, want wat ons betreft is Agora als congreslocatie het best bewaarde geheim van Nederland” zegt de bevlogen directeur Jan Gras. “Deze nominatie zet Agora terecht in de schijnwerpers, want als professioneel theater, bioscoop & congrescentrum met 115.000 bezoekers per jaar is Agora bij uitstek geschikt voor zakelijke evenementen.  Wij weten als geen ander hoe alle onderdelen van een evenement op elkaar afgestemd moeten worden. Wij hebben dan ook zeer tevreden klanten die graag weer terugkomen, zoals het televisiegala ‘Sta op tegen Kanker’. De organisatoren van het Koninkrijksconcert roemden de kwaliteit van ons bijzondere gebouw en onze professionele dienstverlening.”

Eindeloze mogelijkheden

Congressen, evenementen, tv-producties, feesten, productpresentaties en brainstormsessies: Agora biedt voor iedere zakelijke bijeenkomst een eigentijdse en inspirerende omgeving. “Vooral de Scarlet Zaal is één van de meest kleurrijke en sfeervolle theaterzalen die Nederland rijk is. Het paradepaardje van Agora. Een feest op het podium, een diner dat uit de lucht komt, lunchen op een omhoog rijzende orkestbak; met creativiteit wordt het ondenkbare realiteit”, aldus Jan Gras. “Ten opzichte van andere accommodaties kunnen wij bovendien arrangementen combineren met de mooie en verrassende wereld van theater (en film). Omdat wij ons vak heel goed verstaan en talent scouten, kunnen we tegen een lage prijs verrassende acts regelen voor een topavond.”
Prijsuitrijking
In maart 2015 vindt de prijsuitreiking plaats. Deze award toekenning wordt voor 50% bepaald door het aantal stemmen, voor 25% door de gemiddelde waardering vanuit de stemrapporten en voor 25% door een deskundige jury die zich dagelijks in de markt der trainingen begeeft. Het moment waarop het publiek mag stemmen wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Inmiddels kan het publiek stemmen via:
http://bestecongreslocatievanhetjaar.nl/stem