Apollo Hotels & Resorts official partner Dutch Match Cup 2014

140711 Apollo partner Dutch Match CupApollo Hotels & Resorts heeft de komst van de Dutch Match Cup als onderdeel van de Alpari World Match Racing Tour omarmd en is ‘official hospitality partner’ van de Nederlandse editie van dit wereldwijde zeilevenement geworden. Een groot aantal van de internationale gasten, zeilers en scheidrechters wordt tijdens het evenement van 24 tot en met 28 september gastvrij ontvangen in de Lelystadse vestiging van de hotelketen. De samenwerking gaat direct in zodat ook de zeilers en scheidsrechters tijdens de kwalificatiewedstrijden van 23 en 24 augustus op dezelfde gastvrijheid kunnen rekenen.

Batavia Sailing Center, organisator en licentiehouder van de Dutch Match Cup, is zeer blij met de samenwerking met Apollo Hotels & Resorts. Joop van Diest: “Met Apollo Hotels & Resorts zijn wij zeer blij omdat de kwaliteit van de ontvangst en huisvesting van onze gasten hiermee is geborgd. Voor de Dutch Match Cup is de kwaliteit van de hospitality erg belangrijk.”

General Manager van het Lelystadse Apollo Hotel Priscilla Seoram-Jackson: “Wij sluiten graag aan bij ontwikkelingen die voor de regio waar in wij zijn gevestigd belangrijk zijn. De komst van de Dutch Match Cup, als onderdeel van een wereldwijd zeilevenement, past daar uitstekend in. Dat wij de Dutch Match Cup mede mogelijk kunnen maken door de inzet van ons eigen product, is ook voor ons een goede zaak. Onze organisatie is hier op ingespeeld en ons team kan snel schakelen. Ook daarom zijn wij bijzonder verheugd over deze samenwerking.”

Over Apollo Hotels & Resorts®

Apollo Hotels & Resorts is een keten van kwaliteitshotels en resorts in de Benelux. De keten is een zgn. “Multi branded hotel company”; naast het eigen merk Apollo Hotels & Resorts, exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het exclusieve lifestyle resort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade en het hoofdstedelijke Wyndham Apollo Hotel Amsterdam.