AutoWeek Live kiest voor Lelystad

By 10 maart 2014Evenement, Vrije tijd

Van 7 juni tot en met 9 juni staat Lelystad in het teken van AutoWeek Live. Tijdens dit nieuwe jaarlijkse auto-event op het RDW-terrein in Lelystad zijn alle automerken vertegenwoordigd. Er worden ook zeker twee nationale primeurs verwacht.

Activiteiten
Bezoekers worden via zeven werelden meegenomen naar alles wat autorijden zo leuk maakt. Het programma, dat mede georganiseerd wordt door BOVAG, staat vol uitdagende activiteiten. Zo zijn er workshops, interviews en optredens van bekende artiesten. Dankzij de kombaan van het RDW-terrein in Lelystad kunnen bezoekers ook zelf in de nieuwste modellen rijden. Diezelfde kombaan wordt ook gebruikt voor demonstraties door bekende autocoureurs.

Verrassingen
‘We weten uit consumentonderzoeken dat dit het autofeest gaat worden waar Nederland op zit te wachten. En daaruit weten we ook dat juist van ons, als het grootste en bekendste automotive mediamerk, wordt verwacht zoiets te organiseren. Het wordt dus allesbehalve een traditionele autobeurs met auto’s die alleen maar stil en op slot staan. Het worden juist drie dagen boordevol verrassingen. Wat ons daarin sterkt is dat het door alle automerken is omarmd en we zelfs nu al over 2015 aan het nadenken zijn. Nederland heeft er een nieuw en uniek auto-event bij dat we jaarlijks op de kalender gaan zetten’, aldus AutoWeek-hoofdredacteur Robert van den Ham.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor AutoWeek Live is begonnen op woensdag 5 maart via autoweeklive.nl. Entree is € 15. Voor abonnees van AutoWeek is er korting: zij betalen € 13,50. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een volwassene. AutoWeek Live vindt dagelijks plaats van 10.00 uur tot 20.00 uur. Het RDW-terrein in Lelystad is direct langs de A6 gelegen.