Bewonersinfo

Informatiebijeenkomst 8 juli en 25 augustus
Het is de bedoeling dat dit evenement voor iedereen een feest wordt. We begrijpen dat dit evenement ook voor overlast kan zorgen als u in de buurt van het parcours woont. Sommige bewoners kunnen tijdens de wedstrijd niet zoals zij gewend zijn de wijk in en uit. En tijdens de wedstrijd vliegt er een helikopter boven het parcours om de renners vanuit de lucht te filmen. Daarom organiseren we twee informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we wat er 31 augustus gaat gebeuren en wat dat voor u betekent. Ook kunt u vragen stellen.

• Wanneer: 8 juli en 25 augustus 2021
• Hoe laat: 19.30 uur inloop, 19.45 uur start presentatie, 21.00 uur einde bijeenkomst
• Waar: Kerkcentrum Het Anker, Karveel 33- 01

Meld u aan voor een van deze bijeenkomsten
Wilt u bij een van deze informatiebijeenkomsten zijn? Meld u dan aan via het e-mailadres info@citymarketinglelystad.nl. Geef bij het aanmelden aan uit welke wijk u komt maar ook uw naam en welke dag u kunt: 8 juli of 25 augustus.

Bewonersbrieven

Omwonenden hebben 2 brieven ontvangen. Een algemene brief en een wijkspecifieke brief. Onderstaand en via het hoofdmenu is deze communicatie terug te vinden.

Wilt u meer weten?
Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Citymarketing Lelystad. Dit kan via telefoonnummer 0320-262404 (09.00 uur– 12.00 uur) of via e-mailadres info@citymarketinglelystad.nl.

Alvast bedankt voor uw begrip. We zien u graag op de informatiebijeenkomst.

Met vriendelijke groet,
Barry Porsius & Jeroen van Amerongen
City Marketing Lelystad