City Marketing Lelystad blij met coalitieakkoord

By 24 april 2014Gemeente

Op woensdagavond 24 april zijn de beoogde coalitiefracties VVD, InwonersPartij, PvdA, SP en ChristenUnie tot een overeenkomst gekomen. City Marketing Lelystad is blij dat deze verscheidene partijen in een relatief korte tijd nader tot elkaar zijn gekomen.

De beoogde wethouders zijn Janneke Sparreboom (VVD), Ed Rentenaar (InwonersPartij), Jop Fackeldey (PvdA), John van den Heuvel (SP) en Elly van Wageningen (ChristenUnie). City Marketing Lelystad kijkt er naar uit tijdens haar verschillende werkzaamheden samen te werken met deze inspirerende professionals. De specifieke portefeuille citymarketing komt ook deze coalitieperiode weer bij Jop Fackeldey. City Marketing Lelystad heeft de afgelopen jaren met veel plezier samengewerkt met de wethouder en kijkt met veel plezier naar de komende vier jaar.

‘We zijn verheugd dat de vijf partijen in hoofdlijnen elkaar hebben gevonden. We wensen het college heel veel succes toe met de verdere invulling van de taken en functies’, aldus Tony Merkelbach, directeur/bestuur City Marketing Lelystad.