City Marketing Lelystad lanceert (deze :-)) website

By 7 maart 2014Citymarketing

City Marketing Lelystad lanceerde vrijdagmiddag de website citymarketinglelystad.nl. ‘Met deze fraai vormgegeven en informatieve website geven wij City Marketing Lelystad nog meer een eigen gezicht’, vertelt Tony Merkelbach, directeur City Marketing Lelystad.

De website laat onder andere zien wat City Marketing Lelystad doet op het gebied van wonen, werken, vrije tijd en evenementen. Ook is er meer informatie te vinden over de ambassadeurs, de gastentoer, de Lelystad geeft Luchtballon en online media. Een belangrijk onderdeel is Mooi Lelystad, een collage van de mooiste –door de inwoners zelf geplaatste- foto’s van Lelystad.

‘Bent u benieuwd naar het jaarplan of de missie en doelstellingen van City Marketing Lelystad? Of zoekt u naar het brandbook of de campagnebeelden? U kunt hiervoor terecht op https://www.citymarketinglelystad.nl’, vertelt hij.

City Marketing Lelystad heeft als missie het positieve beeld van Lelystad te behouden en waar mogelijk te verhogen bij zowel huidige als nieuwe bewoners, bezoekers en bedrijven. Dit doet City Marketing Lelystad op een eerlijke en sympathieke manier door zelfbewust en verrassend promotie voor Lelystad te bedrijven. ‘Online marketing is daarbij een heel belangrijk middel,’ zegt Merkelbach.