City Marketing Live op 25 september in Nieuw Land

Op vrijdag 25 september van 15:00 tot 18:00 uur is het weer tijd voor City Marketing Live. Deze bijeenkomst staat volledig in het teken van toerisme. Wij hebben gekozen voor een passende locatie, namelijk museum Nieuw Land te Bataviahaven. Iedereen is welkom, mits eerst even aangemeld.

We beginnen het programma met een woord van dhr. Rentenaar, wethouder toerisme. Hij wordt gevolg door een bijzondere gast spreker. Hoogleraar city- en regiomarketing Gert-Jan Hospers vertelt ons zijn visie op citymarketing met een link naar toerisme. Uiteraard sluiten we deze bijeenkomst zoals gebruikelijk af met een netwerkborrel. Tijdens deze borrel ervaart u op locatie Lelystad toerisme op zijn best.

Programma:
15.00 uur Ontvangst in foyer van Nieuw land
15.30 uur Aanvang programma
17:00 uur Netwerk borrel
18.00 uur Einde

Wilt u graag bij deze bijeenkomst op 25 september bij museum Nieuw Land aanwezig zijn? Geef u dan op voor 18 september a.s. op door een mail met uw gegevens en het aantal personen te sturen naar: info@citymarketinglelystad.nl. Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij ook telefonisch te bereiken via 0320-262404.

Nieuw Land is gevestigd te Oostvaardersdijk 113, Lelystad. Kijk voor de routebeschrijving en parkeermogelijkheden op www.nieuwlanderfgoed.nl