Een muzikale middag in Stadshart Lelystad

By 4 december 2014Evenement, Stadshart, Vrije tijd

Het Stadshart stroomt vol met muzikanten tijdens een speciale wintereditie Straatmuziekfeest Stadshart Lelystad op zondag 14 december. Geen grote, luide versterkers en flitsende lichten maar eerlijke akoestische optredens tussen het winkelende publiek.

Op zondag 14 december –tegelijk met de Winterbraderie en de Superveiling in de Promesse- worden de straten van Stadshart Lelystad de gehele middag gevuld met akoestische muziek en gezelligheid. Tussen 12:00 uur en 17:00 uur zorgen circa 20 acts voor spectaculaire optredens.

Straatmuziekfeest Stadshart Lelystad is een muzikale reis waarin vertrouwde muziek wordt afgewisseld met nieuwe ontdekkingen. Een zeer gevarieerd programma met o.a. Ierse folk, klezmer- en balkanmuziek, gevoelige klassieke muziek, skiffle, akoestische rock, jazzy popmuziek. Alle muziek wordt live en vrijwel zonder versterking gespeeld. De deelnemende acts geven elk drie optredens van 30 minuten, waarbij ze over de verschillende locaties rouleren.

Het Straatmuziekfeest Stadshart Lelystad (wintereditie) is een initiatief van Van Blerk Muziek, City Marketing Lelystad en Stichting Ondernemers Stadshart Lelystad. Alle optredens van het festival zijn gratis te bezoeken. Bij minder mooi weer gaat het festival gewoon door en vinden de optredens binnen plaats.

Kijk voor meer informatie over de muzikale middag op: www.straatmuziekfeest.nl en www.stadshartlelystad.nl/evenementen. Kijk voor informatie over alle activiteiten van Lelystad geeft licht op: www.citymarketinglelystad.nl/lelystadgeeftlicht.