Eerste Biologische versmarkt PUUR Lelystad zeer goed ontvangen.

By 5 december 2014Stadshart

Direct vanaf de opening om 11:00 uur verricht door wethouders Janneke Sparrenboom en John van den  Heuvel wist het publiek de nieuwe woensdagmarkt te vinden en dat ging de hele dag door. Ondanks het bijzonder koude weer, gevoelstemperatuur min acht, namen veel mensen de moeite om de markt te bezoeken en inkopen te doen. De meeste standhouders hebben boven verwachting verkocht en ontvingen heel veel positieve reacties.
Eindelijk een biologische markt, eindelijk al onze verantwoorde boodschappen kunnen doen op één plek, eindelijk en wat een mooi gevarieerd aanbod en wat een gezellige sfeer. Dat was zoal de strekking van wat leefde op deze eerste dag. Later op de dag waren alle kramen verlicht en in combinatie met de december straatverlichting leek het wel een kerstmarkt uit een sprookje.  De standhouders zijn enthousiast, de potentie om hier een heel sterke markt van te maken is er en Lelystad heeft er iets moois bij, dat ook nog het Centrum sterker en aantrekkelijker maakt. Ook over de locatie was men het eens, die is perfect.

Als je op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen ga dan naar de website www.puurlelystad.nl, hier vind je ook de steeds bijgewerkte deelnemerslijst. Meer informatie tref je ook aan op Facebook PUUR Lelystad.