GENOMINEERDEN LELYSTADSE AANMOEDIGINGS PRIJS 2014 ZIJN BEKEND

By 28 november 2014Citymarketing, Evenement, Trots

Het bestuur van Evenementen Coördinatie Lelystad (ECL) heeft donderdag in de gehouden najaarsvergadering met evenementenorganisatoren in zalencomplex
‘De Heeren van Stael’ de nominaties bekend gemaakt voor de jaarlijks uit te reiken LAP-aanmoedigingsprijs. Deze prijs, bestaande uit een geldbedrag van 500 euro en een oorkonde, is elf jaar geleden door de ECL in het leven geroepen om in het bijzonder de organisatoren van kleinschalige en met name beginnende evenementen, die een bijdrage leveren aan de opbouw van de samenleving en het versterken van de stadstrots, te waarderen voor hun inzet.De genomineerden zijn  het ‘Straatmuziekfestival’, dat dit jaar voor de derde keer – wederom onder ideale weersomstandigheden – in het Stadshart is gehouden en het winkelen op zo’n dag promoveert tot uitgaan. Daarnaast ‘KinderMudRun’ dat voor de eerste keer werd gehouden in het Belevenissenbos in het Zuigerplaspark en waar maar liefst zo’n 700 kinderen aan hebben deelgenomen. De derde genomineerde is ‘Het Belevenissenbos’ dat niet slechts aantrekkingskracht heeft voor Lelystadse gezinnen, maar ook van buiten onze gemeente- en provinciegrens.

De winnaar van de LAP-prijs zal bekend gemaakt worden tijdens de feestelijke bijeenkomst van de City Marketing Club, die gehouden wordt op vrijdag 12 december vanaf 15.00 uur in het Agora Theater en zal gelijktijdig plaatsvinden met de toekenning van de jaarlijkse Lelystad Promotie Award.