Genomineerden Promotie Award bekend

By 6 december 2013Citymarketing, Trots

Dutch Bird Fair, De Nieuwe Wildernis, de kidspremière van De Nieuwe Wildernis en de opening van het Informatiecentrum Oostvaardersplassen van Staatsbosbeheer maken kans op de prestigieuze Promotie Award. Zij zijn genomineerd voor de prijs die op vrijdag 13 december tijdens de City Marketing Club wordt uitgereikt door burgemeester Margreet Horselenberg.De award gaat naar de organisatie die Lelystad in 2013 het best op de kaart heeft gezet. De afgelopen weken hebben vele inwoners van de stad organisaties, bedrijven en personen aangedragen die een bijdrage hebben geleverd aan de promotie van Lelystad. Een deskundige jury selecteerde de vier meest in het oog springende kandidaten.

Lelystadse natuur

‘Alle genomineerden hebben dit jaar laten zien hoe indrukwekkend de Lelystadse natuur is. De evenementen, initiatieven en daarmee gepaarde media-aandacht hebben vele (nieuwe) bezoekers getrokken. Ze hebben Lelystad allen op een fantastische wijze geprofileerd’, aldus juryvoorzitter en wethouder Jop Fackeldey.‘Wij zijn ons in Lelystad niet altijd bewust van het feit dat we met de Oostvaardersplassen eigenlijk goud in handen hebben. Dankzij deze evenementen en initiatieven zijn nog meer mensen trots op hun stad geworden. Dit is belangrijk, want onze eigen inwoners zijn onze belangrijkste ambassadeurs’,reageert Tony Merkelbach, directeur van City Marketing Lelystad.

Jury

De jury bestond uit Jop Fackeldey (voorzitter Promotie Award en Wethouder van de gemeente Lelystad), Hajé de Jager (ambassadeur van Lelystad), Cees Okkerse (ambassadeur van Lelystad), Irene Medema (directeur Bedrijfskring Lelystad), Ruud Bootsma (voorzitter Evenementen Coördinatie Lelystad), Tony Merkelbach (directeur City Marketing Lelystad) en Anne Veldkamp (secretaris City Marketing Lelystad). Vorig jaar werd de prijs gewonnen door LelystART. De City Marketing Club wordt op vrijdag 13 december georganiseerd in Theater Agora en duurt van 15.00 tot 18.00 uur. Bent u benieuwd aan wie de 25-ste Promotie Award wordt uitgereikt? Dan bent u van harte welkom! U kunt zich aanmelden via info@citymarketinglelystad.nl.