Gerbera’s Glazen Huis: Het Kadootje

By 12 december 2014Evenement, Stadshart, Vrije tijd

Stichting Gerbera start op zaterdag 19 december met een Glazen Huis in Lelystad. Met deze actie hoopt Stichting Gerbera minimaal 10.000 euro op te halen. Van het opgehaalde geld wordt 70 procent gedoneerd aan 3FM Serious Request, die dit jaar met het Glazen Huis in Haarlem staat.

Van 19 t/m 22 december staat Stichting Gerbera met het Glazen Huis: Het Kadootje op het Stadhuisplein in Lelystad. Het Glazen Huis: Het Kadootje wordt georganiseerd door mensen met een verstandelijke beperking.

De dj’s draaien 3 dagen en nachten verzoeknummers en zamelen op deze wijze geld in. Ook is er elke dag een talkshow onder leiding van Wim Botter en zijn er diverse optredens van o.a. Band Mooi, Ramon Beense, Marcel Dool, DJ 3lroy. Daarnaast is er een opgetogen wensboom, een loterij en vindt er een veilig met zeer verrassende items plaats. Op zondag 21 december wordt er van 15:00 uur tot 17:00 uur een kindermiddag georganiseerd.

Op maandag 22 december om 10:45 uur komt Paul Rabbering van 3FM Serious Request op bezoek bij de 3 dj’s. De radio-DJ komt naar Lelystad om een item te maken over dit fantastische initiatief. Elke dag zendt 3FM een update uit waarin ze een aantal initiatieven in beeld brengen. Uiteraard is iedereen welkom om hierbij aanwezig te zijn. Om 21:00 uur diezelfde dag bevrijdt wethouder Janneke Sparreboom de dj’s uit het Glazen Huis: Het Kadootje en zullen zij samen de totale opbrengst bekend maken.

Zet de data in je agenda, verzin een unieke inzamelactie en breng de opbrengst langs bij het Glazen Huis: Het Kadootje. Of meld je aan als vrijwilliger en maak deel uit van een zeer bijzonder evenement.

Voor meer informatie over de activiteiten van het Glazen Huis: Het Kadootje kijk op: www.gerberasglazenhuis.nl. Voor meer informatie over alle activiteiten van Lelystad geeft licht kijk op: www.citymarketinglelystad.nl/lelystadgeeftlicht.