Giedo van der Garde aanwezig op AutoWeek Live

Giedo van der Garde komt speciaal voor AutoWeek Live een dag eerder terug uit Canada, waar datzelfde weekend de Grand Prix wordt verreden. Hij is er straks dus ook bij, op het nieuwe auto-event van AutoWeek in Lelystad.
Het concept van AutoWeek Live is uniek. Er is een variatie aan nieuwste modellen, occasions, youngtimers, supercars, sportcars en conceptcars. Dankzij de kombaan van het RDW-terrein in Lelystad kunnen bezoekers ook zelf in de nieuwste modellen van verschillende automerken rijden.

Het belooft van 7 tot en met 9 juni een groots autofeest te worden, maar ook een groots autosportfeest. Eerder al bevestigde de organisatoren dat Jos en Max Verstappen, Arie Luyendijk, Tim Coronel, Christijan Albers en de rallytoppers Dennis Kuipers en Kevin Abbring naar Lelystad komen voor AutoWeek Live.

Per vandaag komt er weer een grote naam bij: Giedo van der Garde. De McGregor-coureur is standby voor het Sauber-team tijdens de Grand Prix van Canada, maar op maandag 9 juni komt hij naar Lelystad. Er zijn die dag diverse handtekeningen- en fotosessies, er is een interview op het podium in het Meeting Point en natuurlijk gaat ook Van der Garde de kombaan op.

Toegangskaarten voor AutoWeek Live zijn online te bestellen via autoweeklive.nl en SeeTickets. De entree is €15, maar voor abonnees €13,50. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een volwassene. AutoWeek Live vindt van 7 tot en met 9 juni plaats van 10.00 tot 20.00 uur. Het RDW-terrein in Lelystad is direct langs de A6 gelegen.

Fotocredits: autoweekclassics.nl