Kerstparade wellicht opnieuw naar Lelystad

By 16 februari 2015Evenement, Stadshart, Trots

Gemeente Lelystad viert dit jaar haar 35 jarig jubileum. Om dit te vieren zijn gemeente Lelystad en City Marketing Lelystad in gesprek met TWICE, de organisatie achter de Kerstparade. Zij onderzoeken de mogelijkheid om een speciale Kerstparade voor Lelystad te organiseren aan het einde van het jaar.

Dit zou niet het eerste jaar zijn dat de Kerstparade in Lelystad plaatsvindt. Ruim 35.000 bezoekers kwamen in 2013 naar het Stadshart van Lelystad om te genieten van de SBS6 Kerstparade. Rendieren, ijskoninginnen, de Kerstman en prachtig uitgedoste figuranten kleurden het Stadshart van Lelystad.

‘We zijn nu samen met TWICE aan het kijken of we een speciale Lelystad Kerstparade kunnen organiseren. Een dergelijk groot spektakel kan echter alleen plaatsvinden als de gehele stad de schouders eronder zet. Hoe meer ondernemers zich bij het project aansluiten, hoe groter de kans van slagen’, aldus Tony Merkelbach, directeur City Marketing Lelystad.

De gesprekken met Stichting Ondernemers Stadshart Lelystad zijn al gaande. Binnenkort volgen meer gesprekking met bedrijven, verenigingen en particulieren. Weet u een manier om bij te dragen aan dit evenement? City Marketing Lelystad gaat graag met u in gesprek. Neem contact op via info@citymarketinglelystad.nl of 0320-262404. Of loop gewoon even langs bij Stadhuisplein 2a.