Lees over de leukste en spannendste evenementen in de FestivalPost

Er is dit jaar weer genoeg te doen in Lelystad. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor de leukste dagjes uit. Om te helpen met het plannen zijn alle activiteiten overzichtelijk te vinden in de FestivalPost. Van wandeltochten tot dansfeesten, van lekkere hapjes tot kunstprojecten, van pruttelende oldtimers tot muzikale hoogstandjes: variatie is het sleutelwoord, avontuurlijk en spannend.

Het brede evenementenaanbod en de diversiteit hierin zijn tekenend voor Lelystad en de komende bruisende zomermaanden. Plan met de FestivalPost bij de hand alvast de leukste dagjes uit. Houd de agenda vrij voor evenementen en combineer het bijvoorbeeld met een bezoek aan een museum zoals de dertig jaar bestaande Batavia Werf. Ook het luchtvaartthemapark Aviodrome of Museum Nieuw Land met een tentoonstelling over Flevolandse cartografie is een leuke toevoeging aan een zomers dagje uit. Doordat de krant is ingedeeld in maanden is het overzichtelijk gerubriceerd wanneer iets plaatsvindt. Gedurende het jaar komen er meer evenementen bij. Houd hiervoor de website lelystadevenementen.nl in de gaten. Samen met de website vvvlelystad.nl is er genoeg input voor een dagje uit in Lelystad. Ook op de Facebook pagina van Lelystad komen regelmatig leuke weekendtips voorbij. Nodig gasten uit en laat ze het meebeleven.

De FestivalPost is tot stand gekomen dankzij een goede samenwerking tussen Evenementen Coördinatie Lelystad, City Marketing Lelystad en Boom regionale uitgevers. Vanaf 21 april is de nieuwe editie van de FestivalPost te verkrijgen en kan het plannen beginnen. Dit bewaarexemplaar is het gehele jaar te gebruiken. Naast de huis-aan-huis verspreiding in combinatie met de FlevoPost, is de FestivalPost op tal van plekken in de regio te vinden. Bij alle VVV-informatiepunten in Flevoland en recreatieve locaties als hotels, campings, jachthavens en bungalowparken zijn exemplaren op te halen. Geen FestivalPost ontvangen? Stuur een mailtje naar info@citymarketinglelystad.nl met adresgegevens en ontvang de FestivalPost alsnog.