Lelystad Airport borrel op Provada

By 1 juni 2015Werken

Deze week is Lelystad als onderdeel van de Amsterdam Metropolitan Area (AMA) te vinden op vastgoedbeurs Provada in de Amsterdam RAI. Dit jaar ligt de nadruk vanuit Lelystad op de ontwikkelingen rondom Lelystad Airport. Op woensdagmiddag 3 juni is er in het ‘AMA Park’ een speciale Lelystad Airport borrel. Are you ready for take off? Kom langs en ontdek de mogelijkheden.

Samenwerking
Lelystad is onderdeel van de Amsterdam Metropolitan Area, die in totaal bestaat uit 36 gemeenten, 2 provincies en 1 stadsregio. Deze verbinding is tot stand gekomen om vanuit een gedeelde visie te werken aan een krachtige, innovatieve economie, snellere verbindingen en voldoende en aantrekkelijke ruimte voor wonen, werken en recreëren. Vanuit die gedachte is er ook dit jaar weer voor gekozen de krachten te bundelen en gezamenlijk naar buiten te treden op de Provada. Dit jaar is de stand omgetoverd tot een waar AMA Park. Bezoek hal 11, stand 01 en ervaar de krachten van een dynamische regio.

Lelystad Airport
Dit jaar ligt de nadruk van Lelystad op de ontwikkelingen van Lelystad Airport. Op 31 maart jl. werd besloten dat Lelystad Airport de tweede luchthaven in de Amsterdam regio wordt. De verwachting is dat de luchthaven uiteindelijk doorgroeit tot tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven opent haar deuren in 2018. Dit is uiteraard goed nieuws voor Vastgoed Nederland. Provincie Flevoland, gemeente Lelystad, gemeente Almere en aangrenzend bedrijventerrein Airport Garden City bieden tal van interessante kansen voor ontwikkelaars, aannemers en beleggers om van deze ontwikkeling te profiteren. Meer weten over de mogelijkheden? Kom langs op de borrel en kijk op www.omala.nl.

Programma Provada
Op woensdag 3 juni staat Lelystad Airport in de schijnwerpers tijdens de Lelystad Airport borrel om 17:00 uur. Speciale barristas maken de meest spannende koffie- en cocktailvariaties uit de regio. Daarnaast is er een speciale foto actie tijdens de borrel. Kom langs en ga op de foto met speciale Lelystad Airport stewardessen. Nieuwsgierig geworden? Als voorproefje hangen er verschillende posters door de RAI. De foto ten behoeve van de Lelystad Airport borrel is mede mogelijk gemaakt door Aviodrome, het luchtvaart–themapark in Lelystad.