Lelystad geeft licht

By 7 november 2014Evenement, Stadshart, Vrije tijd

In de maand december staan we stil bij wat echt belangrijk is: samenzijn. Met deze gedachte zet City Marketing Lelystad het concept van vorig jaar voort: Lelystad geeft licht. In de periode van 14 t/m 24 december slaan verschillende organisaties van de winkelcentra die Lelystad rijk is de handen ineen om samen Lelystad extra licht te geven.

Lelystad geeft licht vindt in de periode van 14 t/m 24 december plaats. In deze periode worden er door het Stadshart, Lelycentre, Palazzo en Batavia Stad Fashion Outlet diverse activiteiten georganiseerd. Op het Stadhuisplein staat elke dag een kerstmarkt bestaande uit houten huisjes. Daarnaast staat Stichting Gerbera van 19 t/m 22 december op het Stadhuisplein met het Glazen Huis: Het Kadootje. Sfeervol kerstshoppen in de Kroonpassage, de Superveiling in de Promesse en de Winterbraderie zijn ook activiteiten die u niet mag missen. Aan muziek ontbreekt het tijdens Lelystad geeft licht niet. Stille Nacht in de Underground en een straatmuziekfeest Stadshart Lelystad zorgen voor een muzikale toevoeging.

Ook buiten het Stadshart zijn er diverse activiteiten georganiseerd. Op 20 december wordt het Lelycentre extra in het licht gezet door de Lelystadse band New Land Trio. De Kerstkoopzondag in Palazzo op 21 december wordt extra uitgelicht en ook Batavia Stad Fashion Outlet is in kerstsferen met mooi verlichtte straatjes. Kinderen kunnen zich In Batavia Stad Fashion Outlet gedurende de hele kerstvakantie uitleven op de schaatsbaan, waarbij alle ouders onder het genot van een kop warme chocolademelk en een lekkere oliebol kunnen genieten van de winterse sferen.

Kijk voor meer informatie over alle activiteiten van Lelystad geeft licht op: www.citymarketinglelystad.nl/lelystadgeeftlicht