was successfully added to your cart.

LelySTART zoekt lokaal presentatietalent

LelySTART Presentator klOnder andere Jett Rebel en the Opposites aankondigen op een groot podium is natuurlijk de droom van iedere muziekliefhebber. In 2014 krijgen Lelystedelingen de kans deze droom waar te maken. Vanaf 10 juli start de zoektocht naar het presentatietalent van Lelystad.

Iedereen die een poging durft te wagen kan zich aanmelden bij de organisatie van LelySTART. Stuur een filmpje waarin je iets of iemand aankondigt om zo je skills te laten zien. Uit de filmpjes worden de beste gekozen die langs mogen komen voor een live auditie. In deze tweede ronde presenteren de kandidaten voor een vakjury, waarna er een winnaar wordt gekozen.

De winnaar mag zowel het vrijdagavond als het zaterdagavond programma aankondigen op het hoofdpodium. Op vrijdag zijn dit Town of Saints, Jett Rebel en The Dirty Daddies. Het zaterdagavond programma bestaat uit Nielson, the Opposites en Splendid. De presentator heeft als taak deze topartiesten zo leuk mogelijk aan te kondigen.

‘Lelystad heeft genoeg talent en daar willen we meer gebruik van maken’, aldus Anne Veldkamp, coördinator Evenementen & Toerisme City Marketing Lelystad. Aanmelden kan via info@lelystart.nl door het insturen van een filmpje van maximaal 30 seconden. Vermeld hierbij ook duidelijk naam en leeftijd. Let op! De minimumleeftijd is achttien jaar, iedereen die jonger is wordt helaas niet geselecteerd. Daarnaast worden alleen deelnemers gekozen die uit Lelystad komen. Aanmelden kan van 10 juli tot 10 augustus. Daarna worden aanmeldingen niet meer meegenomen.

LelySTART is de traditionele opening van het culturele seizoen in Lelystad en vindt dit jaar plaats op 13, 14 en 15 september. Het festival wordt georganiseerd door Agora Theater, Kubus, Poppodium Underground, FlevoMeer Bibliotheek en City Marketing Lelystad. De optredens vinden plaats op het LelySTART festivalterrein, naast het Agora Theater. Op www.lelystart.nl vind je het gehele programma van LelySTART. Niet alleen de grote namen worden op deze site uitgelicht, ook de vaste onderdelen van LelySTART krijgen volop de aandacht.