Maak kans op leuke artikelen tijdens de Superveiling

By 20 november 2014Evenement, Stadshart, Vrije tijd

Scoor alvast een leuk kerstcadeautje voor jezelf tijdens de Superveiling in De Promesse op zondag 14 december. Op initiatief van de ondernemers van De Promesse en als onderdeel van Lelystad geeft licht worden er die dag de leukste artikelen geveild.

Bij elke € 10,- die je van 1 november t/m 14 december besteedt in De Promesse ontvang je bij deelnemende winkeliers en horecavestigingen veilingpunten ter waarde van je aankoopbedrag. Met deze veilingpunten bouw je een saldo op voor de Superveiling op zondag 14 december om 15:00 uur. Tijdens de Superveiling kun je met jouw gespaarde veilingpunten meebieden op allerlei mooie artikelen en waardebonnen die beschikbaar zijn gesteld door de vele ondernemers van De Promesse.

Op koopzondag 30 november kan je een extra veilingvoucher verdienen door het wachtwoord te vertellen aan één van de Pieten die De Promesse van 12:30 uur tot 16:30 uur bezoeken. Het wachtwoord vind je vanaf maandag 24 november op de Facebook pagina van De Promesse.

Op zondag 14 en 21 december zijn er extra koopzondagen in het Stadshart. Daarnaast kan je op maandag 22 december en dinsdag 23 december van 09:00 uur tot 21:00 uur tijdens de extra koopavonden in de winkels terecht voor kerstinkopen. De actie geldt zolang de voorraad veilingpunten strekt en met een maximum van 250 veilingpunten per besteding.

Kijk voor meer informatie over alle activiteiten van Lelystad geeft licht op: www.citymarketinglelystad.nl/lelystadgeeftlicht en www.facebook.nl/DePromesse