Nieuwe wethouder Sport gemeente Lelystad aanwezig bij Sportcafé

By 19 mei 2014Geen categorie

LELYSTAD – De nieuwe wethouder Sport, de heer John van den Heuvel, bezoekt het door Sportsteunpunt Lelystad georganiseerde Sportcafé op maandag 2 juni 2014. Het Sportcafé is de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor bestuurders en commissieleden van Lelystadse sportverenigingen. Tijdens deze editie kunnen zij dus onder andere kennismaken met de nieuwe wethouder. De bijeenkomst wordt gehouden op maandag 2 juni 2014 in Sportcomplex De Rietlanden, Grietenij 22-06. Vanaf 19.30 uur staan de koffie en de thee klaar. Om 20.00 uur begint het officiële programma.

Informatief en interactief programma

Het programma bestaat uit drie onderdelen. Een plenair gedeelte, waarin de nieuwe wethouder Sport zich zal voorstellen aan alle aanwezige bestuurders en commissieleden. Vervolgens brengt Marcel van Dongen, directeur van Sportbedrijf Lelystad, de bezoekers van het Sportcafé op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sport binnen Lelystad. Het derde onderdeel is een interactief programma waarbij de verenigingen zelf aan de slag gaan met een aantal uitdagende en inspirerende stellingen. Tot slot is er onder het genot van een drankje en een hapje gelegenheid tot ontmoeting en het uitwisselen van ervaringen. Rond 22.15 uur is het programma afgelopen.

Aanmelden voor het Sportcafé

Bestuurders en/of commissieleden van sportverenigingen kunnen zich inschrijven tot maandag 26 mei 2014 via het e-mailadres k.vandijk@sportbedrijf.nl onder vermelding van naam en voorletter(s), m/v en de naam van de sportvereniging.