Promotie Award 2014, alles is nog mogelijk

By 15 oktober 2014Citymarketing, Trots

Welke organisatie heeft positief bijgedragen aan de naamsbekendheid van Lelystad? Vanaf deze week is het mogelijk om kandidaten voor de Lelystadse Promotie Award 2014 aan te melden. Tijdens de City Marketing Club op vrijdag 12 december wordt de prijs voor de 26e keer uitgereikt.

City Marketing Lelystad vindt dat mensen, bedrijven en instellingen die bijdragen aan de promotie van Lelystad een prijs verdienen. Wie heeft volgens u Lelystad het beste op de kaart gezet? Geef uw keuze (met korte motivatie) voor maandag 24 november door en wellicht wordt deze uitgekozen! Hiermee maakt de organisatie kans op een mooie prijs, oorkonde en het allerbelangrijkste natuurlijk de eer. ‘U bent toch net zo trots op Lelystad als ik? De organisaties die iets hebben betekend voor Lelystad verdienen extra aandacht’, aldus Tony Merkelbach, directeur/bestuurder City Marketing Lelystad.

Onder leiding van wethouder Jop Fackeldey kijkt de jury met een kritisch oog naar de inzendingen. De afgelopen jaren kwam de prijs in handen van verschillende organisaties, waaronder het 3D Streetpainting Event (2011), LelySTART (2012) en De Nieuwe Wildernis (2013). Wellicht staat uw inzending volgend jaar tussen dit rijtje.

Aanmeldingen kunt u sturen naar City Marketing Lelystad, Stadhuisplein 2a, 8232 ZX Lelystad of naar info@citymarketinglelystad.nl. Daarbij is het belangrijk dat u kort motiveert waarom u vindt dat degene die u aandraagt de prijs moet winnen. De kandidaten kunnen tot maandag 24 november 2014 worden aangemeld, wacht niet te lang en geef uw keuze gauw door!