Promotie buslijn 7 overgedragen aan City Marketing Lelystad

By 10 maart 2014Citymarketing, Vrije tijd
Buslijn 7 Foto: Rick van Gerven

De promotie van buslijn 7 is officieel overgedragen aan City Marketing Lelystad. De initiators van de actie vonden het tijd om het project vaste vorm te geven en daarmee over te dragen aan City Marketing Lelystad.

Buslijn 7 rijdt van Bataviahaven tot aan Aviodrome en laat hiermee een groot deel van Lelystad zien. Het idee van de promotie rondom buslijn 7 is dat zoveel mogelijke organisaties die op deze route liggen een actie aanbieden. Deze actie is alleen geldig in combinatie met een ticket van buslijn 7. Op dit moment zijn er meer dan 40 bedrijven aangesloten. De acties worden op Facebook en Twitter geplaatst voor een up to date overzicht. Ook werkt Lijn 7 samen met Ervaar het OV.

Na een succesvol eerste halfjaar vonden de initiators het tijd om het project aan een staande organisatie te overhandigen. City Marketing Lelystad is enthousiast om dit mooie project voort te zetten en een extra dimensie toe te voegen aan de marketing van Lelystad. Dit nieuws is aangekondigd tijdens de City Marketing Club op vrijdag 7 maart.