Sfeervolle kerstmarkt met diverse lekkernijen

By 13 november 2014Evenement, Stadshart, Vrije tijd

Lelystad staat in de decembermaand in het teken van Lelystad geeft licht. Van 14 t/m 24 december worden er in diverse winkelcentra kerstactiviteiten georganiseerd. Een sfeervolle kerstmarkt met glühwein en oliebollen mag hier niet aan ontbreken.

In het teken van Lelystad geeft licht staat er van 14 t/m 24 december een kerstmarkt met versierde houten kersthuisjes en kraampjes op het Stadhuisplein. Je kunt op de kerstmarkt niet alleen de allerleukste kerstcadeaus scoren, ook kun je genieten van de lekkerste hapjes en drankjes zoals poffertjes en warme chocolademelk.

Er loopt dagelijks een Kerstman door het stadscentrum, diverse koren treden op en daarnaast treed er dagelijks een groep mensen in traditionele “Charles Dickens” stijl op.

De kerstmarkt staat op het Stadhuisplein van 14 t/m 24 december. Maandag t/m woensdag geopend van 10.30 tot 20.00 uur en donderdag t/m zondag van 10.00 tot 21.00 uur.

Kijk voor meer informatie over alle activiteiten van Lelystad geeft licht op: www.citymarketinglelystad.nl/lelystadgeeftlicht en www.kerstmarktlelystad.nl