Simac Tourtocht

Dinsdag 30 augustus is het zover. Dan is de start en finish van de Simac Ladies Tour in Lelystad. De enige meerdaagse etappekoers van de UCI Women’s World Tour in de Benelux. Een koers met alleen de beste wielrensters ter wereld en met volop aandacht van de nationale en internationale media. Lelystad is die dag het middelpunt van de internationale wielerwereld.

Het evenement

Het wielerfeest begint in het VIP dorp bij Batavia Stad. Ex-profwielrenner en NOS Wielercommentator Stef Clement geeft een motiverende presentatie over topsport en ondernemen. Daarna ontvangt u een sportvoedingpakket en stapt u op de fiets, om gezamenlijk met Stef, een ronde van het wedstrijd parcours te fietsen. In totaal 60 kilometer.

Bij de tussensprint ter hoogte van het Luchtvaartmuseum Aviodrome maakt u een korte stop. Even de benen strekken en de mogelijkheid om een gelletje of banaantje bij te vullen. Ondertussen bent u getuige van de strijd om de tussensprint. Als de wielercaravaan voorbij is stapt u weer op de fiets. Met de groep maakt u de ronde af en bent u tijdig terug om de finish en de huldiging van de winnares vanuit de VIP of vanaf de tribune mee te maken.

Eenmaal terug heeft u ook alle tijd om tussen de teambussen rond te lopen opzoek naar die ene handtekening, bidon, pet of selfie met Marianne Vos. Een mooi einde van een schitterende dag.

Ja ik wil mij aanmelden!

Download alle informatie

✔  Maximaal 100 deelnemers.

✔  Presentatie van ex-profwielrenner en NOS Wielercommentator Stef Clement over topsport en ondernemen.

✔  Inclusief koffie, thee en krentenbollen en bananen. Goodiebag met onder andere: een wieler-cap, Maxim Sportvoedingpakket (bestaande uit: busje Maxim Total Hydration (Sportdrank tabletten), 1 Maxim energy bar, 1 Maxim bidon van 750ml, Maxim folder met kortingscode, First Energy Gum en het Simac Ladies Tour magazine.

✔  Kosten: € 40,- per deelnemer (presentatie en deelname aan Simac Tourtocht) of € 80,- (presentatie en deelname aan Simac Tourtocht en toegang tot het VIP-dorp na afloop).

✔  Snelheid van de groep: 28 – 30 km/u.

✔  Parkeren kan op het grasveld naast het Only For Men pand aan de museumweg bij Batavia Stad.

✔  Omkleden kan in het Only For Men pand (geen kleedkamer of lockers).

✔  Fietsen kunnen gestald worden in het Only For Men pand.
Dit pand is niet voor publiek toegankelijk. Stallen op eigen risico.

Aanmelden