Team City Marketing Lelystad

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht bestaat uit afgevaardigden van de drie domeinen en afgevaardigden benoemd door gemeente Lelystad:

  • Voorzitter: Dhr. H.J. de Jager, afgevaardigde horeca Lelystad (Vrije tijd)
  • Dhr. A.L. Greiner, afgevaardigde Gemeente
  • Dhr. D.J. Verdoorn, voorzitter Vereniging Bedrijfskring Lelystad (Werken)
  • Dhr. R. Gouwerok, namens Overlegorgaan Bouwnijverheid Lelystad (Wonen)
  • Dhr. D. Winkels, namens Batavia Stad Fashion Outlet

Team

Illustraties: Felix Guérain

Barry Porsius

Directeur / Bestuurder

Geboren en getogen in Lelystad. Hier heb ik mijn hele leven doorgebracht, vrienden gemaakt, gesport, gewerkt en gewoond. Een stad die geen geheimen voor mij heeft. Een stad waar ik alle hoeken en gaten ken. De stad waar mijn kinderen nu opgroeien. Waar ze naar dezelfde voetbalclub en school gaan als vroeger. Een stad waar ik trots op ben. Mijn stad.

Lelystad is de stad waar ik jarenlang een reclamebureau heb gehad. Begonnen als artdirector en gaandeweg gespecialiseerd in merkstrategie. Met ervaring in binnen- en buitenland. Al deze ervaring zal ik gebruiken en toepassen ten gunste van mijn stad: Lelystad. Samenwerken met een fantastisch team waarbij de kwaliteiten van elk teamlid optimaal worden benut en zijn of haar kennis en kwaliteit tot zijn recht laten komen. Samen hebben we de focus op het realiseren van de doelstellingen van de gemeente Lelystad. Met het team en onze contactpersonen bij de gemeente het huidige jaarplan tot uitvoering brengen, concreet (meetbare) stappen vooruit maken. Lelystad staat aan de vooravond van vele mooie ontwikkelingen en ik voel me oprecht vereerd dat ik daar als rasechte, trotse Lelystedeling aan bij mag dragen.

/ Mail / Linkedin / Tel: 0320-262404

Nicole Moehring

Office Manager

Ik ben als geboren en getogen Arnhemse, in 2001 voor de liefde in Lelystad komen wonen. Om niet meteen de binding met de grote stad te verliezen, ben ik in Amsterdam gaan werken. Na ruim 6 jaar daar gewerkt te hebben als Salesmanager en afdelingshoofd Binnendienst, vond ik het tijd worden om mij geheel in de polder te vestigen. Water en groen trekt mij enorm en daarom was ik al een echte Lelystad-ambassadeur geworden.
Vanaf de start in 2009 ben ik betrokken geweest bij de oprichting van City Marketing Lelystad. Nu werk ik alweer bijna 10 jaar met veel plezier als Office Manager bij CML. Met mijn marketing achtergrond kan ik mijn collega’s met raad en daad desgevraagd bijstaan!

Als ik niet op kantoor zit, tref je mij aan op de golfbaan, op de piste, in Spanje, in de keuken, in een boek of met mijn teckel in het bos!

/ Mail / Twitter / Linkedin / Tel: 0320-262404

Jasper Pluim

Online Media

Als geboren en getogen Lelystedeling is het ontzettend leuk om deel uit te maken van een gedreven team professionals welke als doel hebben de stad goed en positief op de kaart te zetten.

Na 5 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt was het tijd voor een andere uitdaging. In mijn voorgaande functies heb ik als coördinator/projectleider bij verschillende webbureaus gewerkt. Mijn ervaring vanuit de bureau kant komt goed van pas bij Citymarketing waar ik vanuit de klantzijde opereer.

In mijn vrije tijd kano ik graag en ben ik een actief (Trouw)fotograaf iets wat ook regelmatig bij evenementen erg handig blijkt te zijn.

/ Mail / Twitter / Linkedin / Tel: 0320-262404