Team City Marketing Lelystad

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht bestaat uit afgevaardigden van de drie domeinen en afgevaardigden benoemd door gemeente Lelystad:

  • Voorzitter: Dhr. C.W.J. van Bemmel, afgevaardigde Gemeente
  • Dhr. A.L. Greiner, afgevaardigde Gemeente
  • Dhr. D.J. Verdoorn, voorzitter Vereniging Bedrijfskring Lelystad (Werken)
  • Dhr. H.J. de Jager, afgevaardigde horeca Lelystad (Vrije tijd)
  • Dhr. R. Gouwerok, namens Overlegorgaan Bouwnijverheid Lelystad (Wonen)
  • Dhr. D. Winkels, namens Batavia Stad Fashion Outlet

Team

Illustraties: Felix Guérain

Barry Porsius

Directeur / Bestuurder

Geboren en getogen in Lelystad. Hier heb ik mijn hele leven doorgebracht, vrienden gemaakt, gesport, gewerkt en gewoond. Een stad die geen geheimen voor mij heeft. Een stad waar ik alle hoeken en gaten ken. De stad waar mijn kinderen nu opgroeien. Waar ze naar dezelfde voetbalclub en school gaan als vroeger. Een stad waar ik trots op ben. Mijn stad.

Lelystad is de stad waar ik jarenlang een reclamebureau heb gehad. Begonnen als artdirector en gaandeweg gespecialiseerd in merkstrategie. Met ervaring in binnen- en buitenland. Al deze ervaring zal ik gebruiken en toepassen ten gunste van mijn stad: Lelystad. Samenwerken met een fantastisch team waarbij de kwaliteiten van elk teamlid optimaal worden benut en zijn of haar kennis en kwaliteit tot zijn recht laten komen. Samen hebben we de focus op het realiseren van de doelstellingen van de gemeente Lelystad. Met het team en onze contactpersonen bij de gemeente het huidige jaarplan tot uitvoering brengen, concreet (meetbare) stappen vooruit maken. Lelystad staat aan de vooravond van vele mooie ontwikkelingen en ik voel me oprecht vereerd dat ik daar als rasechte, trotse Lelystedeling aan bij mag dragen.

/ Mail / Linkedin / Tel: 0320-262404

Nicole Moehring

Office Manager

Ik ben als geboren en getogen Arnhemse, in 2001 voor de liefde in Lelystad komen wonen. Om niet meteen de binding met de grote stad te verliezen, ben ik in Amsterdam gaan werken. Na ruim 6 jaar daar gewerkt te hebben als Salesmanager en afdelingshoofd Binnendienst, vond ik het tijd worden om mij geheel in de polder te vestigen. Water en groen trekt mij enorm en daarom was ik al een echte Lelystad-ambassadeur geworden.
Vanaf de start in 2009 ben ik betrokken geweest bij de oprichting van City Marketing Lelystad. Nu werk ik alweer bijna 10 jaar met veel plezier als Office Manager bij CML. Met mijn marketing achtergrond kan ik mijn collega’s met raad en daad desgevraagd bijstaan!

Als ik niet op kantoor zit, tref je mij aan op de golfbaan, op de piste, in Spanje, in de keuken, in een boek of met mijn twee teckels in het bos!

/ Mail / Twitter / Linkedin / Tel: 0320-262404

Inge Fackeldey

Marketing & Communicatie

Tijdens mijn studie Leisure Management op Hogeschool Inholland heb ik stage gelopen bij City Marketing Lelystad. Tijdens deze stage heb ik ontdekt hoe leuk het is om te mogen schrijven over deze mooie stad. Toen de kans voorbij kwam om terug te keren bij City Marketing Lelystad ben ik daar dan ook volledig voor gegaan.

Mijn passie voor taal komt zowel in mijn werk als in mijn vrije tijd naar voren. Ik lees graag en schrijf ook nog wel eens iets. Tijdens mijn werk geniet ik er dan ook het meest van onze groene stad zo goed mogelijk onder woorden te brengen. Naast lezen/schrijven is muziek een belangrijk onderdeel van mijn leven en ben ik trouw supporter van NEC.

/ Mail / Linkedin / Tel: 0320-262404

Jasper Pluim

Online Media

Als geboren en getogen Lelystedeling is het ontzettend leuk om deel uit te maken van een gedreven team professionals welke als doel hebben de stad goed en positief op de kaart te zetten.

Na 5 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt was het tijd voor een andere uitdaging. In mijn voorgaande functies heb ik als coördinator/projectleider bij verschillende webbureaus gewerkt. Mijn ervaring vanuit de bureau kant komt goed van pas bij Citymarketing waar ik vanuit de klantzijde opereer.

In mijn vrije tijd kano ik graag en ben ik een actief (Trouw)fotograaf iets wat ook regelmatig bij evenementen erg handig blijkt te zijn.

/ Mail / Twitter / Linkedin / Tel: 0320-262404

Inge Smits

Lelypas

Toen we ruim 15 jaar geleden met ons gezin verhuisden naar Lelystad, kregen we vooral de reactie: “wie gaat daar nou naar toe?”. Maar het is hier heerlijk wonen, toch? En het wordt alleen maar mooier – hoe leuk is het om daar aan mee te kunnen en mogen werken!
Met opleidingen en ervaring in rechten, organising, communicatie en contract management is het superleuk om de organisatie van de Lelypas vorm te geven. U weet wel; de pas waarmee je bij ondernemers in heel Lelystad geld kunt sparen en weer kunt uitgeven.

Daarnaast mag ik een beetje werktijd (en wat meer vrije tijd) geven aan het ondersteunen van de Lelystadse Uitdaging. Dan lees ik ook nog graag een goed boek, is een mooie film niet vervelend en gezellig met vrienden een terrasje pakken altijd een goed idee! En die Lelypas is dan heel handig!

/ Mail / Twitter / Tel: 0320-262404

Sem van Ruijven

Toerisme

Ik woon al mijn hele leven in Lelystad en heb het geluk ook nog eens voor de stad te mogen werken. Want sinds 2018 ben ik mijn carrière begonnen bij City Marketing Lelystad. Samen met het team zetten wij ons elk jaar in voor de stad en haar inwoners. Al ben ik voornamelijk bezig met iedereen die niet in Lelystad woont. Bij mij kunt u namelijk terecht voor alles wat met toerisme te maken heeft. Het zou niet eerlijk zijn om onze unieke stad niet te delen met de rest van Nederland en zelfs de wereld.
Als Coördinator Toerisme hou ik me bezig om de groeiende vrijetijdseconomie in Lelystad te bedienen.

Zelf studeer ik in 2019 af als commercieel econoom en heb daarbij mijn derde economische studie afgerond. Het is niet alleen mijn vakgebied, maar ook een van mijn grootste hobby’s. Naast mijn werk hang ik zelf ook graag de toerist uit, zowel in Nederland als in het buitenland.

/ Mail / Linkedin / Tel: 0320-262404