Uitnodiging City Marketing Live

By 5 augustus 2016Citymarketing

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij nodigen we u van harte uit voor City Marketing Live op donderdag 22 september van 16:00 tot 19:00 uur. Let op! Deze keer voor het eerst op donderdag en een uurtje later dan u van ons gewend bent. De bijeenkomst vindt plaats op een bijzondere locatie, het Rijvaardigheidscentrum Lelystad. En goed nieuws, u mag zelf ook een ritje maken! Wie weet stapt u wel in de auto met ons boegbeeld want we hebben onze nieuwe burgemeester Ina Adema als bijzondere gast.

Deze bijeenkomst staat in het teken van de Metropool Regio Amsterdam en haar economische ontwikkelingen, een onderwerp waar wethouder Jop Fackeldey u van alles over kan vertellen. Hij wordt hierin aangevuld door een spreker van Amsterdam Marketing, die de toegevoegde waarde van Lelystad binnen de MRA uitlegt. Economische ontwikkelingen brengen ook maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich mee, Irene Medema geeft uitleg over Het Lelystad Akkoord.

Programma:
16.00 uur Ontvangst in Rijvaardigheidscentrum Lelystad (Talingweg 120, Lelystad)
16.30 uur Aanvang programma
18.00 uur Netwerkborrel
19.00 uur Einde

Wilt u graag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Geef u dan voor 14 september op door een e-mail met uw gegevens en het aantal personen te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl. Zelf op de baan rijden? Geef de namen door van de personen die achter het stuur zullen stappen.

Met vriendelijke groet,

City Marketing Lelystad