Uitnodiging City Marketing Live

By 22 februari 2016Citymarketing

Op vrijdag 18 maart van 15:00 tot 18:00 uur vindt City Marketing Live plaats in Agora Theater. Deze bijeenkomst staat volledig in het teken van innovatie en vooruit kijken. U bent van harte uitgenodigd!

Voor welke uitdaging staat de stad aan de vooravond van het nieuwe tijdperk? Het belooft een middag te worden vol innovatie, dynamiek, trends en inspiratie. Chaos of gecontroleerde creativiteit? We laten het oordeel aan u. Brainstorm mee met de trendwatchers van Fountainheads, Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen. Wethouder Fackeldey neemt u mee in de dromen voor Lelystad. Wat is de stip aan de horizon? Welke stippen zien we liever niet? En hoe gaan we hier samen mee om? Daarnaast vertelt Dorée de Kruijk over het Nationaal Film Festival voor Scholieren (NFFS), een evenement voor een jonge generatie filmmakers vol met nieuwe ideeën voor de toekomst.

Programma:

15.00 uur Ontvangst in de foyer van Agora Theater (Agorabaan 12)
15.30 uur Aanvang programma
17.00 uur Netwerkborrel in de foyer
18.00 uur Einde

Wilt u graag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Geef u dan voor 11 maart a.s. op door een e-mail, met uw gegevens en het aantal personen, te sturen naar: info@citymarketinglelystad.nl.