Uitnodiging City Marketing Live

By 7 november 2016Citymarketing, Werken

Hierbij nodigen we u van harte uit voor City Marketing Live op donderdag 8 december van 16:00 tot 19:00 uur. Voor wie er vorige keer niet bij was: Let op! City Marketing Live is tegenwoordig op donderdag en een uurtje later dan voorheen.

Traditiegetrouw staat deze feestelijke bijeenkomst in het teken van prijsuitreikingen. Dit jaar heeft de Promotie Award er een klein zusje bij gekregen: de Positiviteits Prijs.

– De Promotie Award is voor de instelling, organisatie of bedrijf die zich het meest succesvol heeft ingezet voor de promotie van de stad.
– De Positiviteits Prijs is voor de persoon die de meest positieve bijdrage heeft geleverd aan Lelystad.

Heeft u al een kandidaat opgegeven voor (een van) beide prijzen? Het kan nog tot 25 november! Stuur een mailtje met motivatie naar info@citymarketinglelystad.nl, kijk voor de criteria van beide prijzen op www.citymarketinglelystad.nl/promotie-award. Let op! In de save the date stond een onjuiste datum. De aanmelding voor (een van) de awards moet voor 25 november bij ons binnen zijn.

Daarnaast is er tijdens City Marketing Live natuurlijk ook aandacht voor de Lelystadse Aanmoedigings Prijs en sluiten we het jaar in stijl af.

Programma:
16.00 uur Ontvangst in de foyer van Agora Theater (Agorabaan 12)
16.30 uur Aanvang programma
18.00 uur Netwerkborrel in de foyer
19.00 uur Einde

Wilt u graag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Geef u dan voor 30 november op door een e-mail met uw gegevens en het aantal personen te sturen naar info@citymarketinglelystad.nl.
Met vriendelijke groet,

City Marketing Lelystad