Uniek kaartspel met de mooiste foto’s van Lelystad

De mooiste foto’s zijn die met een verhaal. Met deze gedachte roept City Marketing Lelystad enthousiaste (amateur) fotografen op om hun unieke foto’s van Lelystad in te sturen. Samen met Proja-XXL maakt City Marketing Lelystad hiermee een nieuw relatiegeschenk: het Lelystad Kaarttet. Het is een kwartet- en een kaartspel ineen met de mooiste beelden van Lelystad.

Begin 2014 is City Marketing Lelystad gestart met de Flickr pagina Mooi Lelystad. Hier kunnen enthousiaste (amateur) fotografen hun mooiste Lelystad foto’s insturen. Op deze manier komt er een dynamische foto expositie van en voor Lelystad. Eerder zijn deze foto’s ook al gebruikt voor de gevel van het pand van City Marketing Lelystad en Ondernemersplein Lelystad.

Deze keer is City Marketing Lelystad op zoek naar 52 foto’s om het Lelystad Kaarttet te maken. Deze gebruikt City Marketing Lelystad vervolgens als relatiegeschenk bij bijeenkomsten en beurzen. Dit betekent dat de foto’s heel Nederland door gaan. ‘Het is een prachtige manier om Lelystad te laten zien door de ogen van de Lelystedeling. Betere ambassadeurs dan de eigen inwoners zijn er niet. Op deze manier laten zij hun geheim van Lelystad zien’, aldus Tony Merkelbach, directeur/bestuurder City Marketing Lelystad.

Alle enthousiaste fotografen zijn van harte uitgenodigd mee te doen aan deze fotowedstrijd. De thema’s waar de fotografen rekening mee kunnen houden zijn wonen, werken, vrije tijd, Lelystad Watersportstad en natuur. Deelnemers kunnen hun mooiste foto’s van Lelystad op de Flickr pagina Mooi Lelystad plaatsen. Mensen die hier geen mogelijkheid toe hebben kunnen de foto’s sturen naar info@citymarketinglelystad.nl onder vermelding van de fotowedstrijd Mooi Lelystad. Uiteindelijk wordt er gekozen voor de 52 foto’s die het beste binnen het thema passen. De fotowedstrijd loopt tot 31 juli, daarna is insturen niet meer mogelijk.

Bekijk hier de ” Mooi Lelystad foto pool”