Unieke promofilm AutoWeek Live

Op woensdag 14 mei rijdt voormalig Formule-1 coureur Jos Verstappen door Lelystad voor een unieke promofilm voor AutoWeek Live Event. Gedurende de hele dag worden er op de mooiste plekken van Lelystad opnames gemaakt. City Marketing Lelystad is trots dat zo’n groot evenement en daarmee ook deze unieke promofilm naar Lelystad komt.

AutoWeek Live
Het doel van de film is de promotie voor AutoWeek Live Event. Dit evenement vindt plaats op het RDW-terrein in Lelystad van 7 tot 9 juni. Het is een nieuw jaarlijks terugkerend evenement waarbij de beleving centraal staat. Bezoekers worden via zeven werelden meegenomen naar alles wat autorijden zo leuk maakt. Dankzij de kombaan van het RDW-terrein in Lelystad kunnen bezoekers ook zelf in de nieuwste modellen rijden.

Racende voormalig Formule-1 coureur
Om dit evenement te promoten wordt in Lelystad een opname gemaakt van een racende voormalig Formule-1 coureur. Jos rijdt in een speciaal bestickerde FA1-raceauto, de eerste generatie A1GP-auto’s die met nieuwe V8-motoren zijn uitgerust.
De promofilm wordt voornamelijk gebruikt op verschillende online kanalen en wordt in eerste instantie op Youtube gepubliceerd. Het is een unieke kans om de promotie van een evenement bij een landelijk publiek te combineren met mooie beelden van Lelystad. ‘Wederom heeft Lelystad een evenement van nationale en internationale allure binnen de gemeentegrenzen. We gaan ervan uit dat dit evenement, waarvan de première dit jaar is, nog jaren lang gaat plaatsvinden in Lelystad. Dat daar zo’n fantastische promofilm voor wordt opgenomen maakt het helemaal compleet’, aldus Tony Merkelbach, directeur/bestuur City Marketing Lelystad.

Houd de Lelystad facebook pagina in de gaten voor de eerste beelden