VVVLelystad.nl klaar voor buitenlandse bezoekers

By 5 augustus 2014Vrije tijd

Lelystad wordt een steeds populairdere bestemming voor bezoekers uit het buitenland. Uiteraard waren er al een aantal vertaalde folders maar de informatie voorziening is uitgebreid. Vanaf heden is vvvlelystad.nl ook in het Engels en in het Duits.
Met het vertalen van de website wordt het bezoeken van Lelystad een stuk toegankelijker voor buitenlandse bezoekers. Lelystad is als toeristische bestemming groeiend in populariteit. Een goed voorbeeld hiervan zijn de havens. Steeds meer mensen weten Lelystad als ligplaats te vinden. Vooral vanuit Duitsland is o.a. Bataviahaven een populaire bestemming.

Om ervoor te zorgen dat de vertaalde informatie duidelijk is heeft VVV Lelystad samengewerkt met Mele Coronato. Deze professionele vertaalster uit Lelystad is kundig in de talen Nederlands, Engels en Duits. Dit maakt zowel de communicatie onderling als het uiteindelijke resultaat voortreffelijk. Voor nu zijn vooral de belangrijkste pagina’s vertaald, in de toekomst wordt er afhankelijk van de vraag meer vertaald.

VVV Lelystad roept hierbij Lelystadse organisaties op om hun teksten voor in de NDTRC database meertalig in te sturen om een compleet aanbod te realiseren. Om dit aan te moedigen heeft Mele Coronato voor Lelystadse bedrijven een speciale actie opgezet, kijk voor meer informatie op  www.melecoronato.com.