Wethouder Fackeldey deelt Lelystad geeft licht-jes uit

By 20 december 2014Evenement

Ter promotie van het evenement Lelystad geeft licht deelt City Marketing Lelystad Lelystad geeft licht-jes uit. De eerste mensen ontvingen de gadgets al tijdens de City Marketing Club op vrijdag 12 december. Vandaag werd het winkelend publiek verrast in het Lelycentre en Batavia Stad Fashion Outlet.

Lelystad geeft licht is een evenement waarbij samenzijn en samenwerken centraal staan. De eerste activiteiten vonden plaats in het Stadshart op zondag 14 december. Met een drukbezochte Superveiling in de Promesse, het Straatmuziekfeest Stadshart Lelystad en een gezellige winterbraderie was dit een ideale aftrap. Ook werden er Lelystad geeft licht-jes uitgedeeld en was er een foto actie. De gadgets werden vandaag ook uitgedeeld in het Lelycentre, waar een spetterend optreden van New Land Trio plaatsvond. In de sfeervol verlichte straatjes van Batavia Stad Fashion Outlet kreeg het promotieteam van Lelystad geeft licht hulp van Jop Fackeldey, wethouder citymarketing. Gezamenlijk deelden zij 2500 Lelystad geeft licht-jes uit aan het winkelend publiek, dat genoot van een heerlijke dag kerst shoppen. Met het uitdelen van deze gadgets wordt het warme gevoel van Lelystad geeft licht verspreid binnen en buiten Lelystad.

Er staat nog veel meer op het programma van Lelystad geeft licht. Natuurlijk is er de Kerstmarkt op het Stadhuisplein en sfeervol kerst shoppen in de Kroonpassage. Morgen heeft Palazzo een speciale koopzondag. Het koor Bea-T omlijst deze gezellige dag met muziek en ook hier zijn weer Lelystad geeft licht-jes te verkrijgen. Stichting Gerbera staat met het Glazen Huis: Het Kadootje op het Stadhuisplein. De dj’s verlaten maandagavond om 21:00 uur het Glazen Huis: Het Kadootje nadat zij drie dagen- en nachten verzoeknummers hebben gedraaid voor het goede doel.

Voor meer informatie over alle activiteiten van Lelystad geeft licht kijk op: www.citymarketinglelystad.nl/lelystadgeeftlicht