Winkeliers pakken uit met acties tijdens SBS6 Kerstparade

By 19 december 2013Citymarketing, Evenement, Stadshart

Lelystad kijkt uit naar de sprookjesachtige SBS6 Kerstparade, die vrijdag vanaf 17.30 uur in het Stadshart wordt gehouden. Donderdagmiddag reikte wethouder Jop Fackeldey het eerste voordeel couponneboekje uit, waarmee de duizenden bezoekers gebruik kunnen maken van vele kortingen en acties bij ondernemers in het Stadshart.

Ondernemers Lauw Lakeman, Gerrie Oosthuizen en Rolf Kramer namen de boekjes in ontvangst. ‘Dit couponnenboekje, dat binnen een zeer korte tijd door Anne Veldkamp van City Marketing Lelystad is gemaakt, is een prachtige aanvulling op de SBS6 Kerstparade’, aldus de ondernemers van Stichting ondernemersfonds Groene Carré.

Exposure voor lelystad

‘Wij willen de bezoekers graag kennis laten maken met onze winkeliers, onze zilverparkkade, onze agora, onze bibliotheek, onze winkelstraten, maar vooral met onze gastvrijheid’, zegt wethouder Jop Fackeldey enthousiast. ‘Ik ben, als wethouder City Marketing, trots dat we de SBS6 Kerstparade in ons Stadshart mogen verwelkomen. Het is een boost voor het Stadshart en een geweldige exposure voor Lelystad.’

Couponnenboekjes

De couponnenboekjes, met aantrekkelijke kortingen en acties, zijn vanaf donderdagmiddag verkrijgbaar in de winkels in het Stadshart. Vrijdagmiddag worden ze uitgedeeld aan de bezoekers.

Openbaar vervoer

‘Omdat we grote drukte verwachten, worden mensen verzocht zoveel mogelijk met het openbaar vervoer, de fiets of lopend naar het Stadshart te komen. Het wordt een geweldig evenement voor onze eigen inwoners en vele belangstellenden van buiten de stad’, aldus Fackeldey.