Winnaar kleurplaatactie Nationale Oldtimerdag

By 1 juli 2015Evenement

Uiteraard is iedereen nog volop aan het nagenieten van de Nationale Oldtimerdag. Echter was er één kind dat vandaag extra genoot. De 6-jarige Sara ontving vandaag haar iPod Touch omdat ze de mooiste kleurplaat had ingeleverd tijdens de Nationale Oldtimerdag.

De Nationale Oldtimerdag in Lelystad is het jaarlijks terugkerende evenement voor historische automobielen, dat plaatsvindt op de derde zondag in juni (Vaderdag). Jaarlijks staan er ruim 400 oldtimers klaar voor een prachtige familiedag. Ook dit jaar was het evenement weer een groot succes en was Bataviahaven gevuld met bezoekers die de ogen uit keken naar deze unieke automobielen.

Ter promotie van de Nationale Oldtimerdag was er een week eerder een Foto2Go actie in het Stadshart. Inwoners konden gratis op de foto en kregen de foto met kleurplaat mee naar huis. Tijdens de Nationale Oldtimerdag werden de kleurplaten ingeleverd in de Lelystad geeft lucht box. Aan het einde van de dag was de box gevuld met mooie tekeningen. De jury heeft moeten concluderen dat Lelystad veel kleine Rembrandt en van Gogh talentjes heeft. Na lang overleg heeft de jury gekozen voor de 6-jarige Sara vanwege haar veelzijdige kleurgebruik en extra toevoeging van glitters.