WK scherm Nederland-Argentinië op Stadhuisplein

By 8 juli 2014Evenement

Woensdagavond is er een WK feest op het Stadhuisplein in Lelystad. De wedstrijd Nederland-Argentinië, de halve finale van het WK Voetbal, wordt dan live uitgezonden op een groot scherm van 6 meter breed. Het oranjefeest start om 20.30 uur.

City Marketing Lelystad en gemeente Lelystad organiseren dit gratis toegankelijke evenement met als doel voetballiefhebbers samen te brengen op het Stadhuisplein. Het plein is open vanaf 20.30 uur tot uiterlijk een half uur na de wedstrijd(verlenging). De voetbalwedstrijd begint om 22.00 uur. Voor, tijdens en na de wedstrijd houden DJ’s Mick Roxx en Pablo de sfeer er goed in met hun muzikale omlijsting. Zij draaien tot uiterlijk een half uur na afloop van de wedstrijd.

Huisregels

Op het plein komen biertappunten te staan en een snackkraam. Zelf drank meenemen is niet toegestaan. De aangrenzende horecagelegenheden mogen op hun terras ook tappen, maar uitsluitend in plastic bekers. Het Stadhuisplein wordt tijdens het oranje-evenement deels een afgesloten terrein. Bij de toegangswegen komen hekken met bewakingspersoneel.

Veiligheid en gezelligheid

De politie en hulpdiensten zijn betrokken bij dit WK feest in het centrum van Lelystad om ervoor te zorgen dat het evenement veilig verloopt. De gemeente en City Marketing Lelystad hopen met alle betrokken partijen er een leuk en gezellig voetbalfeest van te maken! Iedereen is van harte welkom om de prestaties van het Nederlands elftal te bekijken op het grote scherm.