Ondersteunen en uitvoeren

Evenementen

Hier gaat het om twee expertises, namelijk het bedenken en ontwikkelen van een evenement én het organiseren ervan.
Wij hebben beide expertises in huis. Zo kunnen wij fysieke en online evenementen tot in de puntjes organiseren, zowel op de dag zelf als in de aanloop naar het evenement. Inclusief het aanvragen van alle benodigde vergunningen. En daarnaast leveren wij ook een bijdrage aan de creatieve ontwikkeling van het evenement en aan alle communicatie rondom het evenement, inclusief het binnenhalen van bezoekers.

Hierbij geldt dat hoe eerder wij bij de (creatieve) ontwikkeling worden betrokken, hoe meer toegevoegde waarde wij kunnen leveren. En dat leidt tot een beter resultaat, zo leert de ervaring. 

Evenementen aanmelden

Het is mogelijk evenementen bij City Marketing Lelystad aan te melden voor plaatsing in het ODP Geplaatste evenementen zijn o.a. te zien op:

Wacht niet langer en meld het evenement aan via onderstaand formulier. Na invoering in de ODP duurt het enige tijd voordat de plaatsing zichtbaar is, lever materiaal dus op tijd aan.

*Wij kunnen geen plaatsing garanderen

Meer weten over wat City Marketing Lelystad voor evenementen doet? Neem vrijblijvend contact op via info@citymarketinglelystad.nl of bel naar 0320-262404.

Contactinformatie

(niet voor publicatie)

Evenement omschrijving

Practische informatie

Media

Minimaal 1 afbeelding is verplicht: landscapeformaat, >800x600 pixels, <3mb, JPG bestandstype, foto dient rechtenvrij gebruikt te kunnen worden, let op: Als u media upload geeft u City Marketing Lelystad automatisch volledige rechten om de media vrij te gebruiken.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

Verstuur