Supportersvereniging

De komende jaren willen wij nog meer en nog sneller plannen ontwikkelen en uitvoeren. Zodat wij nog meer voor onze stad en Lelystedelingen kunnen betekenen. En daar kunnen wij de hulp van ondernemers, die net als wij van onze stad houden, goed bij gebruiken. Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen meer kunnen bereiken. Vandaar dat wij alle ondernemers met een hart voor de stad willen uitnodigen om ons te supporten, door lid te worden van Supportersvereniging CML.

Speciaal voor supporters

Als lid van onze supportersvereniging steun je de hele stad. Want met jouw bijdrage en die van andere ondernemers kunnen wij onze missie waarmaken, onze droom voor Lelystad werkelijkheid laten worden. Met de supportersvereniging bundelen wij de krachten van alle ondernemers van Lelystad. Samen kunnen wij bergen verzetten.

Als supporter van CML is het niet alleen maar een kwestie van geven, integendeel. Onze supporters profiteren op verschillende manieren van hun lidmaatschap. Zij krijgen speciale toegang tot alle evenementen die wij organiseren, zoals de Benelux Tour en het NK Klunen. Supporters kunnen op verschillende momenten onze denkkracht op het gebied van marketingcommunicatie inzetten voor hun onderneming. Wij stellen onze Lelykunde waar mogelijk ter beschikking. Wij zorgen waar wij kunnen voor de nodige exposure. Supporters krijgen korting op onze tarieven. Wij organiseren twee keer per jaar een speciale supportersdag en is er zelfs een mogelijkheid om mee te denken over de initiatieven die wij als CML ontplooien in de ‘Raad van Inspiratie’.

Drie pakketten, een gedachte

Om zoveel mogelijk ondernemers de kans te geven om lid te worden, hebben wij drie pakketten ontwikkeld: L, XL, XXL. Verschillende pakketten, met een duidelijke rode draad: Supporters van CML dragen bij aan een schitterende toekomst van onze mooie stad.

Ook supporter van CML worden? Bel 0320 262 404 of mail naar info@citymarketinglelystad.nl

Onze supporters