Lekker Lelystad

Opdracht

Lekker Lelystad is een onderdeel van een groter plan. Een plan om het Stadshart te laten bruisen. Om het een plek te maken waar Lelystedelingen graag komen. Om te shoppen, te ontspannen en elkaar te ontmoeten in een groene omgeving. City Marketing Lelystad en de ondernemers werken intensief samen met de gemeente Lelystad en vastgoedeigenaren om dit doel te bereiken.

 

Onze aanpak

Wij bedachten ‘Lekker Lelystad’ als terugkerend event waarbij ondernemers uit het Stadshart zich kunnen presenteren en waardoor er weer bezoekers op zondag naar het Stadshart komen. Nog nooit bij The Kitchen Bar of Ap Petito gegeten? Dan is Lekker Lelystad de manier om kennis te maken met de menukaart van deze ondernemers. Maar ook Brownies & Downies en de Xenos presenteren zich. Elke ondernemer is welkom om mee te doen.

Resultaat

De ondernemers van het Stadshart kijken terug op een geslaagd event. Lekker Lelystad was de perfecte mogelijkheid om hun zaak te presenteren aan een grote groep Lelystedelingen. “Om eerlijk te zijn, was ik aan het begin wel een beetje sceptisch. Een koopzondag wordt de laatste tijd niet zo goed bezocht. Maar nu was het wel anders. Er waren vijftienhonderd bezoekers! Fantastisch!” Aldus een van de ondernemers. Ook de andere ondernemers in het Stadshart waren positief verrast door het aantal bezoekers en zagen hun omzet meer dan verdubbelen.