Promotionele ondersteuning

Voor het lokaal adverteren en voor het zichtbaar maken van events bieden wij verschillende opties voor promotie. Zoals diverse buitenreclame, maar ook voor het online adverteren kan je bij ons terecht.

Lelypedia

Niets te doen in Lelystad? Dacht het wel. Bijna elke dag wel. Je vindt het allemaal op Lelypedia.nl. Het platform met een totaaloverzicht van (bijna) alles met een datum in Lelystad! Van voetbalwedstrijden, workshops, bezienswaardigheden tot activiteiten & events.
Organiseer jij een activiteit of event in Lelystad? Meld dit op Lelypedia, daarmee bereik je een groot publiek. Met een betaalde vermelding à € 75,- profiteer je bovendien van extra exposure en wordt je event/activiteit extra uitgelicht op de website.
Informeer naar de mogelijkheden. Stuur je verzoek naar info@citymarketinglelystad.nl

Link naar Lelypedia

Framedoeken voor evenementen

Bij 4 rotondes in Lelystad en een doek in het Stadshart kan je een event aankondigen met deze doeken. Met een gemiddeld aantal van 10.000 passanten per dag bereik je direct een grote doelgroep.

Regioborden

Op 6 locaties in Lelystad staan Regioborden. Hier kan zowel in het kleine bovenbord als op de onderborden geadverteerd worden. Er is een digitaal onderbord, en 5 onderborden waar een poster in getoond kan worden.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer op 0320 262404 of mail naar info@citymarketinglelystad.nl

Beachflags

Plaats meerdere beachflags op het evenement voor meer attentiewaarde. Wij verhuren en verkopen beachflags.

Social Media Campagnes

Jouw post/event op onze Lelystad-kanalen (>20.000 volgers) verspreid onder de door jou gewenste doelgroep.

Fotografie

Organiseer je een event in Lelystad en heb je een professionele fotograaf nodig om dit vast te leggen? Ook dit regelen wij. We hebben een uitgebreid netwerk van foto- en videografen. We hebben zelf fotografie in huis, dus zelf of samen helpen we je altijd met de beste oplossing. Stuur je aanvraag naar jasper@citymarketinglelystad.nl