Lichtjesparade

Zaterdag 16 december 2023, een dag om nooit te vergeten.

 

Het was een groot succes. Van begin tot het eind. Voor, tijdens en na de parade. Dankzij de samenwerking met onze partners, sponsors en vrijwilligers. Dank! Dank! Dank!

Het was de dag waarop een schitterende traditie in onze stad plaats vond, de Lichtjesparade. Naar schatting hebben 12.000 bezoekers genoten van een sfeervolle optocht die de stad liet stralen en van het Stadshart de gezelligste plek van Lelystad en de verre omtrek maakte.

Dit jaar met duizenden lichtjes, 120 dansende kinderen, een vuurspuwer en Matthijs Biesmans voorop die de parade leide. Achteraf een klein feestje op het Agorahof met kraampjes van Konditerei NOOR, Bakker Bart, drankenhandel Van Gils, Brownies & DownieS, op de foto met de kerstman, kerstmuziek van Bascul, gratis chocomelk van de gezamelijke kerken, een poppenkast voorstelling aangeboden door de Lions Lelystad, gratis poffertjes aangeboden door het Stadshart en nog veel meer! We hebben het Fotohuisje gevraagd deze bijzondere dag in beeld vast te leggen. Bekijk hier de foto’s

Grote dank aan alle vrijwilligers, partners en sponsors. Hun inzet en enthousiasme is voor ons onmisbaar bij het organiseren van een evenement zoals de Lichtjesparade. Dus namens alle kinderen, hun ouders, opa’s en oma’s, broertjes, zusjes, alle inwoners, de ondernemers in het Stadshart en iedereen van City Marketing Lelystad: dank je wel. Hopelijk kunnen we ook volgend jaar op jou rekenen!

Sponsoren Lichtjesparade Lelystad

Wij nodigen bedrijven en ondernemers uit om dit evenement te ondersteunen. Draag bij aan dit unieke Lelystadse evenement. Uiteraard verbinden wij jouw naam aan ons sfeervolle evenement. Wil je de Lichtjesparade Lelystad steunen en dit unieke evenement niet missen? Bel naar City Marketing lelystad 0320 262 404 of mail ons via onderstaande button.

Mail ons