Lichtjesparade Lelystad 2022

Zaterdag 17 december gaat het eindelijk weer gebeuren, de Lichtjesparade van Lelystad!

Vanaf 2022 organiseert City Marketing Lelystad de betoverende lichtjesparade door de sfeervolle straten van het Stadshart. We gaan samen weer als vanouds een mooie avond beleven! Vanaf 17.00 uur starten we met gezellige (live) muziek in het Stadshart!

Programma

  • 17.30 uur start de Lichtjesparade vanaf de Florijnstraat
  • 18.30 uur eindigt de parade op het Agoraplein

 

Ook meelopen als prinses of kerstcadeautje? Doe auditie!

Wil jij meedansen of acteren in de parade? Iedereen uit Lelystad vanaf 8 jaar die wil dansen en/of acteren in de parade mag auditie doen. De audities vonden plaats op zaterdag 15 oktober bij DD Dance Studio in ’t Lelycentre. Aanmelden kan nog steeds, dan zetten we je op de reservelijst. Geef op het inschrijfformulier aan wat je voorkeur heeft (dansen of acteren), welke ervaring je al hebt en waarom jij graag wilt meedoen aan de parade.

De repetities zijn op 29 okt, 30 okt, 5 nov, 12 nov, 13 nov, 19 nov, 20 nov, 26 nov, 27 nov, 3 dec, 10 dec. Houd die dagen alvast vrij.

Let op! Wij doen ons best om iedereen tevreden te stellen met de beschikbaarheid die je hebt opgegeven. Helaas is het soms niet anders dan dat we moeten gaan schuiven. Dan kan het dus zo zijn dat de rol je eventueel eerst hebt gekregen veranderd kan worden in een andere rol. Wil je dit risico niet nemen dan is het verstandig om zoveel mogelijk datums op te geven. Je moet minimaal 5 dagen aangeven naast de verplichte dagen.

Aanmelden voor auditie

Niet dansen of acteren maar wel meehelpen? Word vrijwilliger van de parade!

Voor de organisatie van de Lichtjesparade is City Marketing Lelystad afhankelijk van vrijwilligers. Niet alleen voor het meelopen of acteren in de parade maar ook bij de voorbereidingen en tijdens de parade hebben we jouw hulp nodig. Samen bieden wij de bezoekers van de parade een warm welkom en zorgen we dat deze avond perfect verloopt. Denk hierbij aan beveiliging, helpen met make-up opdoen of het uitdelen en innemen van de kostuums, praalwagens opknappen, kleding repareren of maken of praalwagen vervoeren. Er is genoeg te doen.

Vrijwilliger zijn bij de Lichtjesparade is niet alleen iets geven aan de samenleving maar je krijgt er ook wat voor terug! Je helpt mee aan het leukste jaarlijks terugkerende event van Lelystad en tovert daarmee een glimlach op vele gezichten. Schrijf je nu in. Via onderstaande button kom je bij het inschrijfformulier.

Aanmelden als vrijwilliger

Sponsoren Lichtjesparade Lelystad

Wij nodigen bedrijven en ondernemers uit om dit evenement te ondersteunen. Draag bij aan dit unieke Lelystadse evenement. Uiteraard verbinden wij jouw naam aan ons sfeervolle evenement. Wil je de Lichtjesparade Lelystad steunen en dit unieke evenement niet missen? Bel naar City Marketing lelystad 0320 262 404 of mail ons via onderstaande button.

Mail ons